Fler varumärken från

Lys upp barnens lekstund med inspirerande belysning

Belysning med superhjältar sätter fart på fantasin


Som föräldrar vet vi hur viktigt det är att stimulera barnens fantasi, men det tycks ofta vara ont om utrymme för kreativitet som inte är knuten till produktivitet. Hemmet är den i princip enda platsen där barn verkligen kan leva ut sina fantasier – med barnrummet som trygg punkt. Det krävs inte mycket för att sätta fart på barns fantasi; en enkel ljusstråle är allt som behövs för att en helt ny värld ska öppna sig… På Philips tillverkar vi inte bara barnrumsbelysning – vi skapar portaler till ditt barns fantasi.

Play Time

Vem är din favorithjälte?


Spindelmannen, Hulken, Captain America, Iron Man… För ett barn är de oemotståndliga karaktärer som inte bara får liv på bioduken, utan även – och kanske ännu mer – i deras fantasi. Det är i barnrummet fantasivärlden tar sin början, detta oändliga rike fyllt av möjligheter och äventyr. Det är en plats där barnen kan vara helt och hållet sig själva och ge liv åt sina fantasier.

 

Barnrumsbelysning är viktigt

En enkel ljusstråle på väggen eller en armatur som föreställer en älskad superhjälte kan sätta fart på fantasin. Vi vet att en enda lampa kan göra stor skillnad för ett barn, och därför lägger vi stor vikt vid barnrumsbelysning.

Säkerheten går först

Våra lampor i tillverkade i barnvänliga material, som trä och giftfria färger, och utan vassa kanter. LED-lamporna är dessutom energisnåla, hållbara och svala att röra vid.
get-inspired-decorative-thumb-01

Vår kollektion av superhjältar

Älskar din son eller dotter Spindelmannen?
Eller är de stora Avengers-fans? Våra pendlade armaturer och bordslampor har spännande motiv av Spindelmannen eller Avengers och utgör ett roligt och färgglatt blickfång på väggar och i taket. Lamporna är runda i modellen och naturligtvis helt säkra för nyfikna små händer. 

Populära produkter

© Disney 2015