Fler varumärken från

 
Upptäck våra
Disney-och
Marvel-lampor

SoftPals


Träffa SoftPals: våra säkra, mjuka och kramgoa små lysande vänner. De skingrar mörkret och kan hjälpa barnen att känna sig trygga i sina rum eller under en nattlig tur till badrummet.

Coola figurer

Säg hej till Musse, Mimmi och Nalle Puh. De håller ett vakande öga på ditt barn från sin plats intill sängen. De här lamporna är lite större och lyser upp mörkret med ett mjukt sken, och kan även användas som läslampa när det är dags för godnattsagan. Laddas enkelt i basen och är säkra att bära omkring.


Batteridrivna nykomlingar

Lär också känna nykomlingarna Olof, Elsa och Anna från Frost och den alltid lika modiga Spindelmannen. Bärbara lampor tillverkade i mjukt silikonmaterial som är helt säkert för ditt barn att hålla i och leka med. Lamporna är batteridrivna och efter 5 minuter släcks ljuset automatiskt för att spara batteri.
 

SleepTime Musse

 
Har du träffat vår nya vän, SleepTime Musse? Han är en bordslampa med nattindikator; när månknappen lyser är det dags att gå och lägga sig och när solknappen tänds är det tid att stiga upp.

Ge SleepTime Musse en mjuk puff på huvudet så lyser han med ett varmt ljus perfekt för lek eller godnattsagor. Enkel och rolig att använda – den perfekta kompisen för barnrummet.

 

Se ljuset   Läs mer
 

Nattlampa med sensor


Natten är till för att drömma om sagovärldar eller riddare på äventyr… men ibland måste man lämna sängen för en nattlig promenad till badrummet eller för att börja en ny dag. 

Philips nattlampor med sensor tänds automatiskt när barnet går förbi, och lyser upp mörkret med ett varmt vitt ljus. De är även batteridrivna och kan placeras var som helst i rummet.


Se ljuset

Pendlade armaturer

 

Philips pendlade armaturer sätter fart på fantasin. De kända figurerna från Disney och Marvel skapar lekfulla mönster och skuggor på väggen för en magisk atmosfär där drömmar och fantasier kan bli verklighet.


Se ljuset

2-i-1-lösning med projektor och nattlampa


Dröm dig bort med din alldeles egna Disney- eller Marvel-saga i taket. Med hjälp av dessa fantastiska 2-i-1-projektorer blir varje rum magiskt. Välj en lugnande nattlampa eller starta bildprojektorn och vrid på något av de tre filmhjulen för att projicera olika scener från Disney eller Marvel. Låt sedan barnet luta sig tillbaka, titta upp och följa med till ett land fyllt av drömmar och färg.

Se ljuset

Vägg- och taklampor

 
Låt ljuset och färgerna flöda i ditt barns sovrum med dessa enkla, säkra och skojiga vägg- och taklampor. Figurerna och formerna är effektfulla och passar utmärkt i alla barns sovrum.

 

Se ljuset

Ficklampor

 
Alla äventyrare och drömmare behöver ibland någon som kan hjälpa dem på vägen. Dessa söta små ficklampekompisar hjälper barnet att hitta i mörkret så att äventyren blir ännu större och bättre.

 

Se ljuset

2-i-1-lösning med projektor och ficklampa


Den här kombinerade projektorn och ficklampan från Philips och Disney kommer att fängsla barnen med magiska sagor. Vrid på filmhjulen så projiceras färgstarka, roliga filmscener på väggen. Eller så kan lampan användas som en ficklampa för att vägleda ett äventyr i mörkret.


Se ljuset 

Bordslampor


Med de här fina och färgstarka bordslamporna kan du dela godnattsagorna med dina favoritfigurer från Disney. Välj mellan mjukt batteri- eller eldrivet LED-ljus. Strömbrytaren är barnvänlig och enkel för små fingrar att trycka på – perfekt att ha intill sängen vid läggdags.

Se ljuset 

Skrivbordslampor


Den som säger att läxläsning inte kan vara roligt har antagligen inte sett våra nya barnskrivbordslampor. Låt de olika figurerna lysa med sitt svala vita ljus på barnens läxor för optimal koncentration. Hållbara och fallsäkra. De flexibla halsarna gör det enkelt att justera dem i den position du behöver.

Se ljuset 


© Disney 2015