Fler varumärken från

Hjälp ditt barn
att sova hela
natten


Vaknar ditt barn för tidigt? SleepTime Musse gör det lättare att sova natten igenom

 

Är du småbarnsförälder? Då längtar du säkert efter att ditt barn ska börja sova hela natten. Tyvärr har 46 % av alla småbarn ett sömnmönster som gör att de kryper ur sängen alldeles för tidigt. Vi på Philips vet att nattningsrutiner kan vara svåra även under de bästa förutsättningar, och därför har vi tagit fram SleepTime Musse; ett smart hjälpmedel som skapar en känsla av trygghet och underlättar läggdags.

get-inspired-sleep-thumb-01

Barns sömnmönster


Det finns många olika orsaker till att ditt barn ibland vaknar tidigt; sjukdom, växtvärk eller ovana vid att sova i en säng för ”stora barn”… Men barn som ofta vaknar för tidigt kan behöva lite hjälp på traven med tidsuppfattningen.

Barns tidsuppfattning


”Vi går imorgon”, ”När du har sovit”, ”Vänta en stund”, … är svårt för små barn att förstå. För barn under 4 år är tid ett väldigt luddigt begrepp och de har svårt att relatera till olika tidsmarkörer. Inte förrän runt 6 års ålder börjar barn känna sig bekväma med att hantera en liten del av sina egna scheman. Med andra ord kliver mindre barn upp när de känner för det, eftersom de inte förstår när det är dags att stiga upp. De kan ju inte klockan ännu.

SleepTime Musse


Även om ditt barns tidsuppfattning fortfarande är under utveckling behöver det inte vara svårt att skapa en förståelse för när det är dags att kliva upp. Allt som behövs är en referenspunkt under natten – och det hjälper SleepTime Musse gärna till med!

 

get-inspired-sleep-thumb-02
get-inspired-sleep-thumb-03
get-inspired-sleep-thumb-04

Det perfekta sömnhjälpmedlet
SleepTime Musse är det perfekta hjälpmedlet när du vill hjälpa ditt barn att anpassa sig till olika tider på natten och dagen:

  • Använd det enkla gränssnittet för att ställa in Musses klocka till den tid då du vill att barnet ska gå upp på morgonen.

 

  • Vid sängdags lyser den blå knappen på Musses mage – och visar en måne. Berätta för barnet att när månen är där ska man stanna kvar i sängen.

 

  • När det är okej att gå upp lyser den vänstra knappen på Musses mage – och visar en sol.

    Inte riktigt redo att gå till sängs än? Genom att trycka lätt på Musses huvud tänds SleepTime Musse och sprider ett varmt, vitt ljus så att du kan läsa en godnattsaga för barnet..

Designad med säkerhet i åtanke
Vi på Philips bryr oss om ditt barns säkerhet och därför har vi sett till att vår nattlampa SleepTime Musse är garanterat säker att röra vid och leka med. SleepTime Musse är:

- hållbar och stöttålig
- alltid sval att röra vid, tack vare LED-teknologin
- barnsäker (reglage på lampans undersida ser till att barnet inte kan ändra inställningarna av misstag)

 

 

 Njut av din extra snoozetid!

Populära produkter

© Disney 2015