Fler varumärken från

Philips och Disney

Vår saga


Alla tycker om bra sagor och i 90 år har Disney försett oss med just det medan Philips har gett oss belysning ännu längre än så. Disney och Philips delar viljan att främja välmående och glädje och genom vårt samarbete kan vi ge barnen det, på ett unikt, magiskt sätt. Vi kan se till att barnens sovrum blir till inspirerande platser där de kan läsa, sova, leka och drömma sig bort – med Imaginative Lighting.

 

Ett unikt samarbete

 
Som förälder vet du hur livlig och fantastisk ett barns fantasi kan vara, och sovrummet kan vara en portal till den fantasivärlden. Med Philips erfarenhet och innovation i kombination med Disneys fantastiska, magiska värld och rika sagoskatt ger Imaginative Lighting möjligheten att förvandla sovrummen till en fantasifylld värld. Imaginative Lighting kan sätta fart på fantasin och göra betydelsefulla stunder mer speciella och vardagssysslor roligare. Det kan göra sagostunden mer förtrollande och uppslukande. Det kan se till att barnen känner sig tryggare om natten, att de sover bättre och vaknar till ett ljusare rum.

Tillsammans kan vi bidra till fina minnen, med dynamisk och interaktiv belysning som hela familjen kan lita på och glädjas åt.

Ett unikt utbud av belysning

 
Det finns belysning från Philips och Disney/Marvel som passar vid varje tillfälle i ditt och ditt barns liv. Med fantasifull belysning kan ditt barn interagera med sina favoritfigurer och sagor från Disney på ett unikt och speciellt sätt.

 

Med LivingColors och Candles kan de skapa sina egna världar och sagor med ljus. De smidiga SoftPals är betryggande nattlampor som tröstar barnet och hjälper det att sova gott.

Med våra revolutionerade StoryLight kopplas e-böcker ihop med belysning och ger en magisk upplevelse. De gör godnattsagan ännu roligare och skapar helt nya läsupplevelser.


Med vårt stora urval av lampor kan barnen förvandla sina sovrum till en magisk plats där deras fantasi får fritt spelrum. Nu när också Marvel ingår i Disneys värld kan de till och med svänga sig genom gatorna i New York med Marvels Spindelmannen.

 

Se ljuset


© Disney 2015