Fler varumärken från

Disney-lampor -
Lär känna figurerna

Låt det snöa


Med Frost presenterar Walt Disney Animation Studios en episk saga fylld av äventyr och komedi. När en profetia slår in fångas ett helt kungarike i evig vinter. Anna, en ung kvinna med drömmar om ett bättre liv, och Kristoffer, en våghalsig bergsman, ger sig iväg på sitt livs resa för att hitta Snödrottningen och sätta stopp för hennes iskalla förtrollningen. Tillsammans möter Anna och Kristoffer stora hinder, mystiska varelser och magi runt varje hörn i sin kamp mot elementen för att rädda kungariket från undergång.

Anna

 
Anna är mer våghalsig än taktfull och handlar ibland innan hon tänker, men samtidigt är hon den mest optimistiska och kärleksfulla person du någonsin har träffat. Med mod, envishet och sin osvikliga tro på andra kämpar hon för dem hon älskar – särskilt sin syster Elsa.

Elsa

 
Samlad, kunglig och reserverad – och född vacker, men med en farlig förmåga. Elsa har kraften att skapa is och snö och använda det till de underbaraste saker. Om hon ändå bara kunnat kontrollera sina känslor som utlöser krafterna…

Olaf

 
Olof gillar varma kramar. Han är sprungen ur Elsas krafter och är den vänligaste snögubben som någonsin vandrat i bergen ovanför Arendal.
Disney Frozen video

Supercoola Bilar

 
Blixten McQueen
Stjärnan i Bilar, Blixten McQueen, nummer 95, är en tävlingsbilstjärna i nybörjartagen som älskar att åka snabbare än snabbt. När han inte tävlar huserar han i Kylarköping med sin bäste vän Bärgarn.

 

Se ljuset

Vackra Disney-prinsessor

 
Ariel
Ariel är en självständig och bestämd ung sjöjungfru som ägnar sina dagar åt att sjunga och dagdrömma, men skulle riskera allt för den stora kärleken.

 

Se ljuset

Disney Princesses video

 
Belle
Belle är den förtrollande vackra skönheten i Skönheten och Odjuret. Hon drömmer om kärlek och äventyr och tror gott om alla – även Odjuret.

 

Se ljuset

Disney Aurora

Törnrosa


Vår sovande skönhet Törnrosa är en snäll och kärleksfull flicka. : Hon har uppfostrats av tre feer i skogen, där hon även träffar prinsen som blir hennes stora kärlek.

 

Disney Rapunzel

Rapunzel

 
I Trassel tillbringar Rapunzel större delen av sin tid i ett torn där hon fantiserar om världen som väntar där utanför. Men så träffar hon Flynn Rider som får henne att äntligen följa sin dröm.

Disney Cinderella

Askungen

 
Askungen är snäll mot sin omvärld och hon vet att alla hennes önskningar kommer att uppfyllas om hon bara vill – och med lite hjälp från den goda fen slår de äntligen in.

 

Disney Snowwhite

Snövit

 

Med sina rosenröda läppar och sin snövita hud är Snövit den vackraste Disney-prinsessan av dem alla. Hon är snäll och god och hennes innersta önskan är att hitta den sanna kärleken.

 

Fästfolk för evigt

 
Musse
Musse Pigg tackar aldrig nej till ett äventyr. Han är alltid glad och kärvänlig – även när det inte riktigt blir som han har tänkt sig.

 

 

Se ljuset

 
Mimmi
Mimmi är Disneys egen fashionista. Hon är godhjärtad och älskar att sjunga och dansa. Men det finns något som hon älskar över allt annat – hennes livslånga kärlek Musse.

 

Se ljuset

Världens vänligaste björn

 

Nalle Puh är en snäll och nyfiken björn. Tillsammans med sina lojala vänner ger han sig ständigt av på äventyr i Sjumilaskogen. Med sitt rika arv är Nalle Puh en av Disneys mest älskade figurer och med föräldrarnas nostalgiska minnen skapar Puh ett unikt band mellan föräldrar och barn.

 

Se ljuset

Svänger sig in i stan

 
Spindelmannen
Efter det ödesdigra radioaktiva spindelbettet och lektionen om stora krafter och stort ansvar måste Spindelmannen lyfta spelet till en ny nivå och bli den ultimata superhjälten.

Precis som alla andra tonåringar kämpar Peter Parker med skolan, men måste samtidigt rollen som superhjälte. Nick Fury bjuder in honom att träna med organisationen S.H.I.E.L.D., där Peters alter go, Spindelmannen, går ihop med fyra andra tonåriga superhjältar – Nova, White Tiger, Power Man och Iron Fist – och ger sig ut på äventyr i Marvels universum!

 

Se ljuset

Vänliga monster

Mike
Lille Mike Wazowski är ett smart, enögt, spydigt monster som drömmer om att få skrämmas.

 

 

Se ljuset

Sulley
James P. Sullivan, eller Sulley som vännerna kallar honom, vill gå i familjens fotspår och bli en superskrämmare, men egentligen är han en riktig mjukis.

 

Se ljuset

Monsters University


Team superhjälte

 

De är Marvels förnämsta superhjälter,
förenade för att bekämpa fiender som ingen hjälte ensam kan stå emot. Avengers är det mest prestigefyllda superhjälteteamet i världen, en unikt handplockad samling supervarelser, äventyrare och brottsbekämpare som hängivet skyddar planeten mot hot som ligger bortom vanliga myndigheters kontroll.

 

Se ljuset

© Disney 2015