Fler varumärken från

Disney & Marvel
Lekfullt ljus

Tillsammans med sin favoritvän från Disney kan ditt barn skapa spännande och magiska äventyr av ljus och färg med sin fantasi – eller sova gott och drömma sött. Nu kan de också följa med Marvels Spindelmannen på våghalsiga äventyr.

Pendlade armaturer


De kända figurerna från Disney och Marvel skapar lekfulla mönster och skuggor på väggen. Det blir en magisk atmosfär där drömmar och fantasier kan blir verklighet.

 

Se ljuset

Nattlampor och projektorer

 

Med dessa skojiga rörelsestyrda nattlampor behöver ditt barn aldrig mer vara ensam i mörkret. Nattlamporna tänds med en enkel handvinkning eller någon annan rörelse och är med sitt varma sken och bilden av favoritfiguren en tröst för barnet.


Skapa sagor i taket med hjälp av dessa fantastiska 2-i-1-nattlampor och projektorer. Välj mellan en lugnande nattlampa eller starta bildprojektorn och vrid på något av de tre filmhjulen för att projicera olika scener från Disney eller Marvel. Låt sedan barnet luta sig tillbaka, titta upp och följa med till ett land fyllt av drömmar och färg.

 

Se ljuset

Vägg- och taklampor


Låt ljuset och färgerna flöda i ditt barns sovrum med dessa enkla, säkra och skojiga vägg- och taklampor. Figurerna och formerna är effektfulla och passar utmärkt i alla barns sovrum.

 

Se ljuset

Ficklampor


Alla äventyrare och drömmare behöver ibland någon som kan hjälpa dem på vägen. Dessa söta små ficklampekompisar hjälper barnet att hitta i mörkret så att äventyren blir ännu större och bättre.


Se ljuset

Bordslampor


Dela godnattsagor med favoritfigurerna från Disney på dessa fina och färgstarka bordslampor. Med sitt mjuka LED-ljus och sina säkra barnvänliga knappar är de ett perfekt sällskap vid läggdags.

 

Se ljuset

SoftPals


SoftPals lyser mjukt upp i mörkret natten lång så att barnen känner sig trygga – även på väg till badrummet. SoftPals känns trygga, mjuka, mysiga och barnen kan bära dem med sig.

 

Se ljuset

StoryLight


När du läser Disney-sagor på en iPad förändras det förtrollande ljuset allt eftersom sagan berättas. Orden kommer till liv och rummet fylls av regnbågens alla färger.

 

Se ljuset


© Disney 2015