Fler varumärken från

Bli inspirerad


För barn utgör sovrummet universums mittpunkt och det är platsen där de kan leka, sova och drömma sig bort. Det är den plats där de alltid ska kunna känna sig glada och trygga, och ha friheten att utforska sin fantasi, att utvecklas och att växa. Och belysning kan bidra till att skapa just en sådan miljö.

Trygghet i mörkret med en kompis om natten


Små barn (och ibland även vuxna) är ofta mörkrädda. De ligger i sin säng på natten och undrar vad som kan gömma sig under sängen, bakom dörren eller i garderoben.
Du vill att de ska känna sig trygga och lugna när du släcker lampan och går ut.
Ett perfekt sätt att göra barnet tryggt är med hjälp av figurer som de känner igen och älskar i form av nattlampor, ficklampor eller SoftPals.


De ger precis så mycket ljus som behövs för att barnet ska känna sig tryggt.

• De sätter igång barnets fantasi på natten när Disneyfigurerna kommer till liv på ett magiskt och betryggande sätt, så att barnet känner sig säkert.
• Om ditt barn vaknar på natten har de fortfarande sin vän som skyddar dem vid sin sida.

Och för att du också ska kunna sova gott är alla våra lampor helt säkra.

SoftPals är utformade för att kunna bli omkramade. De har inga vassa kanter, varma ytor eller smådelar som kan lossna. De har heller inga sladdar som kan dras ut eller hål som små fingrar kan peta i. Dessutom är de BPA-fria och helt giftfria, till och med om barnet tuggar på dem.
Nattlamporna tänds med en handrörelse och ficklamporna kan ligga på nattduksbordet (eller under kudden) så att de är lätta att nå för små händer om barnet vaknar mitt i natten.

 

Se ljuset

Skapa en magisk atmosfär

 
Genom att helt enkelt skapa rätt ljuseffekt i ett rum kan man helt förändra atmosfären och öppna upp för en värld av magiska berättelser.

Med lamporna LivingColors kan din lilla prinsessa eller prins trolla fram en mörk skog bebodd av elaka häxor, ensliga slott och stiliga prinsar som rider till deras räddning.
Dina lilla pilot kan skapa en oändlig blå himmel där han eller hon kan sväva bland molnen i sitt eget jetplan. Det finns inga gränser för möjligheterna – och inte för fantasin heller.


• Genom att fylla ditt barns rum med ljus, färg och deras favoritfigurer kan du skapa en atmosfär som stimulerar deras fantasi.
• Med fantasifull belysning kan ditt barns sovrum bli en speciell plats där de och deras vänner alltid kommer att vilja leka.Se ljuset

En lekstund med glädje och fantasi

 

Barn lever i en värld fylld av fantasi. Deras sovrum är en lekplats där de ska känna sig inspirerade att leka och skapa sina egna äventyr. Leksaker bidrar till detta, men när de kombineras med belysning kan barnens fantasivärld komma till liv på nya och spännande sätt.

 

• Ett fladdrande ljus kan skapa dansande skuggor och göra sagor till verklighet, eller vara en magisk lykta som lyser upp en hemlig väg till ett nytt kungadöme.

• En projektor kan skapa nya världar i taket och öppna dörren för nya fantastiska äventyr.
• En ficklampa kan vara ett trollspö, en laserstråle eller ett sätt att utforska en mystisk grotta under täcket.
• En nattlampa är en vän och beskyddare som kommer till liv och jagar bort mörkret.

Med hjälp av fantasifull belysning kan ditt barn själv styra vad som händer och får möjlighet att följa sin fantasi – och de andra leksakerna får också följa med.

 

Se ljuset

Sagostunder med lyckliga slut

 
Godnattstunden är kanske den viktigaste stunden på dagen, och den perfekta möjligheten att för dig och ditt barn att mötas i en saga.

• Den väcker deras intresse för läsning och förbättrar läsförmågan.
• Den uppmuntrar till mer kreativa tankesätt.
• Sagor ger inspiration till roliga lekar och hjälper barnen att dra paralleller både till verkligheten och till andra fantasivärldar.

Imaginative Lighting ser till att den här stunden blir ännu mer speciell och inspirerande genom att skapa den rätta atmosfären. Med StoryLight, lampan som förändras under själva lässtunden, kan du dessutom ge liv åt sagorna och få lyckliga slut, gång på gång.

 

Se ljuset

 


© Disney 2015