Fler varumärken från

Barnrumsbelysning på ett helt nytt sätt

Dekorativ och fantasifull belysning för barnrum

 

Att inreda ett barnrum handlar om att skapa en miljö där ditt barn trivs och är trygg, och ibland är det en utmaning att kombinera säkerhet och barnets önskemål. Därför har Philips tagit fram ett brett sortiment dekorativ och rolig barnbelysning som är säker att röra vid och leka med.

Decoration

Lyser hela vägen till drömmarnas land

Sovrum på dagen, magiskt kungarike på natten! Med lite hjälp från Philips LED-teknologi och ett gäng superhjältar, Disney-prinsessor och andra välbekanta figurer blir ditt barns rum till en ljusare plats där sagorna får liv, lekstunderna är roligare och läggdags blir lätt som en plätt.

Roliga ficklampor

Philips färgglada ficklampor håller ditt barn sällskap när han eller hon måste röra sig i ett mörkt hus nattetid. Ficklamporna är enkla för små händer att hålla i och passar perfekt i en pyjamasficka.
get-inspired-stir-up-thumb-01
Mysiga bordslampor
Finns det något mer lugnande än att ha sin favoritsuperhjälte eller Disney-prinsessa som vakar över godnattstunden? Är det en projektor? Är det en nattlampa? Det är både och!

Vem har sagt att godnattsagor måste läsas ur en bok? Överraska dina barn och gör sagorna mer spännande mer spännande med Philips barnrumsbelysning och sagoprojektor i en och samma produkt.Säkerheten går först!
Vi på Philips tycker att man inte kan ta barns säkerhet på för stort allvar och därför har vi sett till att alla våra produkter för barnbelysning är:
Trygg under täcket med SoftPals
SoftPals är bärbara nattlampor med ett mjukt och snällt ljus som lyser upp skuggor och jagar bort monster så att ditt barn känner sig trygg hela natten. Säkra, mjuka, kramgoa och gjorda för att bäras omkring – SoftPals är den perfekta kamraten på vägen till drömmarnas land.

1. tillverkade av säkra material

2. okrossbara

3. utrustade med extra lång strömsladd om för behöv

4. asvala att röra vid, tack vare LED-teknologin

5. tillverkade enligt de striktaste säkerhetsföreskrifterna

 

Populära produkter

© Disney 2015