Fler varumärken från

Träffa figurerna

Oavsett ålder har vi alla berörts av Disneys magiska värld – som barn och föräldrar till far- och morföräldrar. Från Musse Piggs första svartvita tecknade äventyr till de moderna hjältarnas strapatser – de fantastiska Disney-figurerna fortsätter att charma sin publik världen över. Nu får de sällskap av de coola superhjältarna från Marvel – och först ut är Spindelmannen.

Låt det snöa


Walt Disney Animation Studios presenterar Frost – en heroisk berättelse, full av komedi och äventyr. Genom en förtrollning förvandlas hela kungariket till en evig vintervärld, full av snö och is. Den unga kvinnan Anna, som drömmer om ett bättre liv, ger sig iväg för att söka efter Snödrottningen och upphäva hennes isande förtrollning. Kristoffer, en modig man från bergen, gör henne sällskap och tillsammans ger de sig av på en storslagen resa. Det blir ett äventyr som kantas av utmaningar, mystiska varelser och magi, där Anna och Kristoffer kämpar mot elementen för att rädda kungariket från undergång.

 

Se ljuset

Anna


Anna är modig, lite klumpig och agerar ofta snabbt och impulsivt. Men hon är också den mest hoppfulla och omtänksamma personen du någonsin kommer att träffa. Med sin oräddhet, en vilja av stål och sin tro på människan fortsätter hon att kämpa för dem hon älskar – särskilt sin syster Elsa.

 

Elsa


Elsa är beslutsam, kunglig och reserverad, men hon besitter även en vacker och farlig förmåga. Hon har kraften att skapa is och snö och förvandla till underbara saker. Om bara hon kunde kontrollera känslorna som utlöser hennes krafter.

 

 

 

Olaf


Elsas magiska kramar har väckt den vänliga snögubben Olaf till liv. Han älskar varma kramar och är den snällaste snögubben i trakterna kring Arendal.

 

 

 

 

 

 

Disney Frozen video

Supercoola Bilar


Blixten McQueen
Stjärnan i Bilar, Blixten McQueen, nummer 95, är en tävlingsbilstjärna i nybörjartagen som älskar att åka snabbare än snabbt. När han inte tävlar huserar han i Kylarköping med sin bäste vän Bärgarn.

 

Se ljuset

Magiska Disney-prinsessor


Ariel
Ariel är en självständig och bestämd ung sjöjungfru som ägnar sina dagar åt att sjunga och dagdrömma, men skulle riskera allt för den stora kärleken.

 

Se ljuset

Disney Princesses video


Belle
Belle är den förtrollande vackra skönheten i Skönheten och Odjuret. Hon drömmer om kärlek och äventyr och tror gott om alla – även Odjuret.

 

Se ljuset

Disney Aurora

Törnrosa


Vår sovande skönhet Törnrosa är en snäll och kärleksfull flicka. Hon har uppfostrats av tre feer i skogen där hon träffar prinsen, hennes stora kärlek.

 

 

Disney Rapunzel

Rapunzel


I Trassel tillbringar Rapunzel större delen av sin tid i ett torn där hon fantiserar om världen som väntar där utanför. Men så träffar hon Flynn Rider som får henne att äntligen följa sin dröm.

 

Disney Cinderella

Askungen


Askungen är snäll mot sin omvärld och hon vet att alla hennes önskningar kommer att uppfyllas om hon bara vill – och med lite hjälp från den goda fen slår de äntligen in.
 
Disney Snowwhite

Snövit


Med sina rosenröda läppar och sin snövita hud är Snövit den vackraste Disney-prinsessan av dem alla. Hon är snäll och god och hennes innersta önskan är att hitta den sanna kärleken.
 

Det legendariska paret – Musse och Mimmi


Musse Pigg

Musse Pigg tackar aldrig nej till ett äventyr. Han är alltid glad och kärvänlig – även när det inte riktigt blir som han har tänkt sig.

 

 

 

Se ljuset


Mimmi Pigg
Mimmi är Disneys egen fashionista. Hon är godhjärtad och älskar att sjunga och dansa. Men det finns något som hon älskar över allt annat – hennes livslånga kärlek Musse.

 

Se ljuset

Världens vänligaste björn


Nalle Puh
Nalle Puh är en snäll och nyfiken björn. Tillsammans med sina lojala vänner ger han sig ständigt av på äventyr i Sjumilaskogen. Med sitt rika arv är Nalle Puh en av Disneys mest älskade figurer och med föräldrarnas nostalgiska minnen skapar Puh ett unikt band mellan föräldrar och barn.

 

Se ljuset

Flygplan som flyger högt


Dusty
Den högtflygande stjärnan i Flygplan, Dusty, är ett blygsamt besprutningsplan med höga ambitioner – men han är höjdrädd. Med vännernas hjälp ger han sig iväg på sitt livs äventyr, och får flyga bredvid sina hjältar i en internationell tävling.

 

Se ljuset

Disney Planes

Svänger sig in i stan


Spindelmannen
Efter att Spindelmannen den där ödesdigra dagen blev biten av en radioaktiv spindel och fick lära sig att det följer stort ansvar med stora krafter måste han nu anta en större utmaning och spinna nät som aldrig förr.


Den tonårige Peter Parker kämpar med vardagen i skolan och med de svåra utmaningarna det innebär att vara superhjälte. Nick Fury bjuder in Parker att träna med organisationen S.H.I.E.L.D och Peters alter ego Spindelmannen allierar sig med de fyra andra tonåriga superhjältarna White Tiger, Power Man och Iron Fist och ger sig ut på äventyr i Marvels värld!

 

Se ljuset

Vänliga monster

Mike
Lille Mike Wazowski är ett smart, enögt och spydigt monster som drömmer om att få skrämmas.

 

 


Se ljuset

Sulley
James P. Sullivan, eller Sulley som vännerna kallar honom, vill gå i familjens fotspår och bli en superskrämmare, även om han egentligen är en riktig mjukis.

 

Se ljuset

Monsters University


© Disney 2015