Du besöker nu Philips Lightings webbplats. En lokal version finns tillgänglig för dig.
Förslag

  Bordslampor från Philips
   

  Piffa upp med dekorativa bordslampor

   

  Bordslampor är ett bra verktyg för att få en behaglig mängd ljus i större rum som annars riskerar mörka hörn eller väggar. Bordslampor har många olika användningsområden, de kan t ex användas som hörnlampor, placeras i fönstret eller på nattduksbordet. Beroende på bordslampans placering kan den uppfylla olika behov och skapa en mängd olika stämningar. Nattduksbordet kräver en form av belysning, t ex en läslampa, medan ett sideboard i vardagsrummet kan behöva en ljuskälla för att skapa en trevlig stämning vid myskvällar i soffan. På grund av alla dessa olika behov har Philips utvecklat en mångsidig kategori inom bordsbelysning som både är prisvärd, flexibel, snygg och självklart effektiv i belysningen. 

  Bordsbelysning med integrerad LED

   

  Ett val man kan göra i köpet av en lampa är om denna ska ha integrerad LED-modul eller en lös ljuskälla som monteras i lampan. En skillnad mellan dessa två är att bordslampor med integrerad LED-belysning ger möjligheten att vara lite mer flexibel med designen på själva lampan, då ingen plats behöver dedikeras åt ljuskällan. Detta tillåter även att dimrar kan integreras i armaturen, vilket gör att man slipper tänka på om ljuskällan går att dimra eller inte.

  Bordslampor med utbytbar ljuskälla

   

  Armaturer/lampor som tillåter dig byta ut den nuvarande ljuskällan mot en ny kan vara bekväma att använda sig av i fall det är så att man själv vill välja vilken typ av ljuskälla som ska användas. Det ger möjlighet att välja vilken wattstyrka och färg det ska vara på ljuset den ger ifrån sig. Valmöjligheterna är oändliga! Och självklart finns det allt för alla smaker och prisklasser!

  De mest populära bordslampor

   

  Upptäck alla bordslampor från Philips Lighting