PerfectScene dynamisk belysning

Belysning för skyltfönster som får kunder att stanna upp

Skapa spännande dynamiska skyltfönster

Skyltfönstret är din möjlighet att på några sekunder sälja in butiken till kunder som går förbi. Se till att det är effektfullt nog för att få dem att stanna med PerfectScene dynamisk belysning. Ljusscener som förändras i skyltfönster har visat sig främja kundernas engagemang och öka trafiken.
 
Undersökningar visar att när belysningen i skyltfönster ändras reagerar kunderna, så att 11 % fler stannar och upp till 19 % fler kommer in i butiken*. Med PerfectScene dynamisk belysning kan du optimera skyltfönstret med dimbar skyltfönsterbelysning som har utformats för att fånga kundernas uppmärksamhet. Central styrning av alla fönster och skyltningsområden innebär att det aldrig har varit enklare att skapa den perfekta butiksupplevelsen.

*Undersökning genomförd av EIT Digital, Politecnico di Milano och Philips At Eral55

Philips Lightings PerfectScene dynamisk belysning för skyltfönster stoppar kunderna på deras promenad

Fördelar med PerfectScene dynamisk belysning i korthet

Öka butikens stopping power

Öka försäljningen genom att förändra belysningsscener som fångar kundernas uppmärksamhet och får fler kunder att komma in i butiken.

Fånga uppmärksamheten med belysningseffekter

Framhäv viktiga produkter så att kunderna upptäcker dem direkt och skapa olika effekter genom att kombinera armaturer från vårt dimringsbara sortiment.

Fresta kunderna med nya skyltningar

Styr belysningen i flera olika skyltfönster med ett enda enkelt styrsystem – du kan till och med snabbt skapa egna ljussättningar via mobilappen.

Vilka möjligheter finns med PerfectScene dynamisk belysning

Med PerfectScene dynamisk belysning kan du använda ljusets kraft för att göra dina skyltningar ännu mer tilltalande.

Så här fungerar PerfectScene

PerfectScene kombinerar marknadsledande spår och infällda armaturer med ett skalbart styrsystem. Genom att välja de komponenter som passar ditt utrymme och dina krav bäst kan du skapa ett dynamiskt skyltfönster som får kunderna att stanna till.

Dynalite-styrsystem

Med denna trådlösa applikation som har ett enkelt och intuitivt gränssnitt kan du uppdatera innehåll i realtid med upp till 16 dynamiska ljussättningar för skyltfönstret.

TrueFashion

Dessa armaturer har en mycket smal ljusstråle för att exakt kunna lysa på produkter i skyltfönstret och dra uppmärksamheten till specifika artiklar.

StyleID

StyleID har modulär design, varierbar stråle och inbyggd dimring som ger maximal flexibilitet att anpassa efter skyltfönstrets skiftande behov.

Kontakt

Kontakta vårt lokala kontaktcenter
för frågor och mer information.

Nedladdningar

Titta närmare på andra belysningssystem för butiken

PerfectScene provrumsbelysning

Hjälp kunderna att fatta rätt beslut med justerbar belysning i provrummen så de kan se hur plaggen ser ut i miljöer utanför provrummet.

Mer om belysning för …