Du besöker nu Philips lightings webbplats. Det finns en lokal version tillgänglig för dig.
Förslag

  När säkerhet 
  är det viktigaste

  Flygsidan


  Flygsidan på flygplatsen är som en bikupa av aktiviteter som måste utföras säkert och effektivt. Belysningen ska vara tillräckligt stark så att staben kan utföra visuella uppgifter men inte vara så stark att den bländar eller ger obehag.

  Plattor

   

  De områden där flygplanen parkerar för att lasta på eller lasta av gods, passagerare och bagage ska vara effektivt upplysta för att nödvändiga åtgärder som tankning och säkerhetskontroller ska kunna utföras.

   

  Klart vitt ljus hjälper staben att hantera gods, catering och bränslepåfyllning samt att läsa information på rätt sätt. Det har även en lugnande effekt på passagerarna som väntar vid sin gate på att gå ombord, eftersom de ser att säkerhetsrutinerna alltid upprätthålls.

  Mer om belysning för terminaler

  Hangarer

   

  Bakom kulisserna måste supportpersonal utföra alla möjliga typer av rutinunderhåll. Effektiv belysning är nödvändig för produktivitet och effektivitet. Klart vitt ljus förbättrar inte bara synligheten, det kan även hjälpa de som arbetar nattetid att hålla sig skärpta och fokuserade. Så att störningar minimeras och flygplatsens säkerhet ökar.

  Hangarer

  Logistik

   

  Det är nödvändigt att se till att personal i logistikområden är säkra. Mycket enhetlig, inbyggd riktad vit LED-belysning hjälper till att eliminera skuggor och mörka hörn där olyckor kan inträffa. Våra flexibla lättanvända belysningssystem ger rätt ljusnivåer där och när det behövs vilket ökar effektiviteten och kvaliteten av driften. Vi arbetar tillsammans med dig för att uppfylla belysningsbehoven och hjälper till att skapa ett intuitivt, komplett och modernt belysningssystem.

  Vill du ta reda på mer?

   

  Kontakta vårt lokala kontaktcenter för frågor och mer information.