Fler varumärken från

Professionella tjänster - 
Belysningsinsikter och anpassad design

Rådgivningstjänster

Ditt belysningssystem är som en viktig medlem av ditt team. Ta hjälp av rådgivningstjänster från Philips Lighting för att ta reda på hur väl det fungerar. Våra konsulter analyserar ditt systems effektivitet, ger förslag på förbättringar och rapporterar om vad du skulle kunna vinna på en uppgradering.

 

Letar du efter bra idéer om hur du kan förbättra din miljö med belysning? Genom Philips rådgivningstjänster får du tips om vad som passar dina behov – från enkel dekorativ belysning till stadsförsköning.

 

Personal samtalar

Energigranskning

 

Det kan hända att ditt belysningssystem kostar dig mer än du tror – och inte bara i form av månadens elräkning. Vi erbjuder expertbedömningar och räknar ut hur mycket ström din belysning kräver, vad det kostar dig och hur stort koldioxidutsläpp det innebär.

 

Därefter beräknar vi vad du skulle spara genom en uppgradering och hur belysning skulle kunna användas för att öka välbefinnandet i dina lokaler. I den detaljerade granskningsrapporten får du också veta vad som behöver göras för att genomföra de föreslagna förändringarna.

 

Med de konkreta fakta och siffror som du får efter vår energigranskning vet du allt du behöver för att välja det bästa alternativet för din verksamhet.

Personal tittar på en whiteboard

Väcker kreativa idéer till liv 

 

Nästa generations belysning kan göra underverk för din verksamhet – att maximera energieffektiviteten är bara toppen på isbergen. Med kreativ belysning kan du till exempel hjälpa till att öka produktiviteten och intäkterna och omvandla din byggnad till ett landmärke.

 

Philips är redo att förverkliga inspirerande idéer.

Personal diskuterar ett projekt vid ett bord

Hjälp att planera, hjälp att genomföra 

 

Beslutet om vilket belysningskoncept du vill ha är bara en del av resan. Därefter måste du bestämma hur det ska genomföras. Våra konsulter hjälper dig att ta fram en skräddarsydd plan för just din verksamhet.

Kontorsarbetare

Hjälp att övertyga kollegorna 

 

Våra konsulter hjälper dig att utveckla tydliga och övertygande affärsplaner som tydliggör värdet av investeringen. På så sätt kan du ingående förklara fördelarna med projektet och vilket arbete som krävs för att genomföra det.  

 

Det är också värt att nämna att Philips även kan hjälpa dig med hanteringen och finansieringen av uppgraderingen. Med Philips projekttjänster och finansieringstjänster för belysning kan du minimera eller helt eliminera din egen investering i fråga om tid, bekymmer och kassaflöde.

 

Projekt

Kontakta oss

 

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

 

Använd detaljformuläret för utförliga frågor