Fler varumärken från

Ljusa idéer
för din verksamhet

Projekttjänster

Det kan innebära utmaningar att installera ett nytt belysningssystem. Med Philips Lightings projekttjänster kan du göra det snabbt, kostnadseffektivt och med minimala driftstörningar i verksamheten. Vi tillhandahåller komplett projekthantering så att du slipper hålla reda på en mängd olika leverantörer, entreprenörer och transportföretag. Om du själv redan har ett team samarbetar vi naturligtvis med dem för att se till att allting fungerar enligt planerna.
Människor vid ett bord som diskuterar ett projekt

Projektledning   

 

Oavsett hur mycket du väljer att överlåta till oss kan våra projektledare hjälpa dig att förverkliga dina designer från ritbordsstadiet till färdig lösning på ett så smidigt sätt som möjligt.

En konsult och en arbetare diskuterar ett projekt

Systeminstallation

 

Korrekt installation av belysningssystemet är tveklöst en av de allra viktigaste delarna av många projekt. Det är otroligt viktigt att utrustningen förbereds på rätt sätt, monteras med precision och kontrolleras noga så att allt fungerar precis som det ska. Genom att överlåta åt Philips att installera ditt belysningssystem kan du känna dig trygg med att det kommer att fungera tillförlitligt under lång tid.

 

Det finns många bra företag som har kapacitet att installera din utrustning, men ingen förstår sig på Philips-produkter riktigt lika väl som vi gör. Det är därför vi också erbjuder separata installationssamarbeten för belysningsprojekts av alla möjliga slag. Om du redan har en samarbetspartner för installationer kan vi erbjuda professionell och rådgivande övervakning av installationsprocessen.

Människor vid ett bord som diskuterar ett projekt

Integration och programmering

 

Vi hjälper till om ditt projekt har särskilda behov som faller utanför standardbelysningen. Våra tekniker kan integrera din belysning med värmesystem, musiksystem, visuella displayer och en mängd andra medier. Vi kan dessutom erbjuda särskild integreringssupport. Till exempel kan vi specialanpassa styrsystemets programvara om den inte kommer från utrustningens tillverkare.

 

Obs! En del tjänster kanske inte är tillgängliga i alla länder. Fråga din lokala Philips-representant.

Projekt

Kontakta oss

 

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

 

Använd detaljformuläret för utförliga frågor