Fler varumärken från

Få ordning på alla detaljer
med en specialanpassad belysningsplan

Professionella tjänster

Belysningsinsikter och anpassad design

Professionella belysningstjänster – designa belysning

Gransknings- och designtjänster

 

Utmärkt belysning börjar alltid med en bra plan. För att hjälpa dig att fatta ett bra beslut börjar Philips med att utvärdera hur väl den befintliga belysningen uppfyller era behov. Vi gör en noggrann granskning av organisationen, anläggningen eller projektet. Data som samlas in på plats används för att optimera en belysningsdesign som uppfyller era krav – nu och i framtiden.

Philips Consulting Services

Rådgivningstjänster

 

Att känna till vad belysningen ska åstadkomma är en sak – att veta hur är en helt annan femma. Med Philips Consulting Services skapar vi tillsammans den mest effektiva långsiktiga belysningsplanen – det kan vara allt från en enkel LED-efteranpassning till en helt ny installation. Vi hjälper även till med att skapa en övertygande plan och föreslå finansieringsalternativ för att frigöra likviditet för kärnverksamheten.

 

När ni har bestämt prioriteringar och målsättningar för den nya belysningen hjälper våra rådgivare till med detaljerna. Det innefattar detaljrik design för användarupplevelse, visualiseringar av den färdiga installationen och modeller.

Projekt

Sørnes-tunneln

Levererar ljuskvalitet genom professionell planering och designtjänster

 

Philips utrustade den 236 meter långa Sørnes-tunneln i Ålesund, Norge, med ett adaptivt LED-belysningssystem genom projektplanering, systemdesign och driftsättningstjänster för att garantera ett helt integrerat belysningskoncept.

Frågor? Förslag?

Du kan kontakta oss när som helst –
vi ser fram emot att höra från dig!