Fler varumärken från

Belysningstjänster
som passar dina verksamhetsbehov

Belysningstjänster som ger mervärde


Dagens belysningsteknologi kan göra så mycket mera än bara belysa. Philips är ledande inom innovativa specialanpassade belysningstjänster som ger den ljuskvalitet du har behov av till en bråkdel av elkostnaden som samtidigt förbättrar driftresultaten.

 

Philips tjänster inkluderar: utvärdering av befintlig belysningsutrustning, framtagning av ny belysningsplanering, problemfritt underhåll, fjärrsupport och garanterat belysningsresultat. Bli partners med Philips och gör belysningen till en viktig del i verksamhetens framgång. Vi tar hand om belysningen så att du kan ägna dig åt verksamheten.

Bästa tjänsterplanen för att uppfylla dina belysningsbehov

Professionella tjänster – Philips Lighting Services
Professionella tjänster
Belysningsinsikter och anpassad design

 

Har du planer på att uppgradera belysningen? Utifrån behov och önskat slutresultat utvärderar vi din befintliga installation och ger råd om hur belysningen kan optimeras. Det kan inkludera allt från helt ny design till en enkel efteranpassad LED-lösning.

Tjänster för hela livcykeln – Philips Lighting Services
Tjänster under livscykeln
Förläng livslängden för belysningen

 

Belysningens infrastruktur är en av organisationens mest värdefulla och viktiga tillgångar och det gäller att skydda den investeringen. Med bra underhållsplan och support kan produkternas livslängd förlängas och deras prestanda optimeras – färre avbrott och oförutsedda kostnader.

Projekttjänster – outsourca belysningsinfrastrukturen
Managed Services
Resultatbaserad prestanda för belysningen

 

Varför inte outsourca hela belysningsinfrastrukturen så att du inte behöver bekymra dig överhuvudtaget? Managed Services tar hand om det åt dig – från initial design och installation till problemfri drift och underhåll. Vi kommer även att ta hänsyn till ekonomisk hållbarhet och hjälpa till att minimera koldioxidavtrycket.

Se vad belysningssystem kan göra ...

Frågor? Förslag?

Du kan kontakta oss när som helst -
vi ser fram emot att höra från dig!