You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Mer ljus,

lägre energiförbrukning

StoreWise

 

Moderna belysningssystem ger så mycket mer än bara belysning. Därför har vi utvecklat lösningar som är ekonomiska och flexibla tack vare LED-teknik, dagsljusintegrering och styrsystem och som samtidigt hjälper till att skapa en behaglig miljö, visa produkterna från sin bästa sida och öka försäljningssiffrorna.

Philips LED-armaturer visar frukt och grönsaker från sin bästa sida
Frukt under LED-armaturer från Philips på Edeka Burgwedel, Tyskland

Mer ljus, lägre energiförbrukning

 

Moderna LED-armaturer kan ge dig så mycket mer än bara belysning. Till skillnad från konventionella ljuskällor avges nästan hela energiförbrukningen som ljus i stället för att delar av den övergår till värme. Det betyder att energiförbrukningen kan minskas med upp till hela 60 %.

 

Kontroll över ljuset – StoreWise Box

 

En del cykler upprepas regelbundet i vardagen på en stormarknad. Genom användningsbaserad schemaläggning kan du utnyttja dessa cykler. Samtidigt som du får ett belysningssystem som är enkelt och bekvämt att använda minskar det också energiförbrukningen med upp till 16 %.

 

Läs mer

 

Philips Lighting skapar en välkomnande miljö på Spar, Wien, Österrike
Philips Lighting skapTvå kvinnor shoppar under belysning från Philips på Kaiser's Tengelmann Oberhausen, Tysklandar en välkomnande miljö på Spar, Wien, Österrike

Dagsljusintegrering

 

Solljus kan pigga upp oss och öka vårt välbefinnande – till och med inne på stormarknaden. Dessutom är det alldeles gratis. Genom att integrera dagsljus i butiken kan du öka intäkterna med upp till 40 % och minska energikostnaderna med hela 65 %.

 

Läs mer

 

FreshFood

 

Ju attraktivare produkterna presenteras, desto trevligare shoppingupplevelse för kunderna. Med rätt belysning kan du skapa den perfekta butiksmiljön. Se till att varje produkt presenteras från sin bästa sida – det kommer att märkas på försäljningen.

 

Läs mer

Philips Lighting skapTvå kvFrukt under stormarknadsbelysning från Philips visar sig från sin bästa sida på EDEKA Glückstadt, Tysklandinnor shoppar under belysning från Philips på Kaiser's Tengelmann Oberhausen, Tysklandar en välkomnande miljö på Spar, Wien, Österrike

Full Service

Frukt under stormarknadsbelysning från Philips visar sig från sin bästa sida

 

Som pionjär inom innovativa belysningssystem har vi samlat på oss otroliga mängder erfarenhet och kunskap. Som din partner ger vi dig tillgång till dessa under såväl planering som utveckling av din butik.

 

Läs mer om FullService

Kontakta oss

 

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

 

Använd detaljformuläret för utförliga frågor