Fler varumärken från

Fördelarna med

dagsljus inomhus

Dynamisk belysning

 

Vanligt traditionellt ljus påverkar hur vi ser på omgivningen. Med dynamisk belysning från Philips går vi ett steg längre och låter ljuset även påverka hur vi tänker och mår. Diskreta justeringar av ljusstyrkan och ljusfärgen ger en naturlig känsla av välbefinnande och den flexibla belysningen kan anpassas efter behov och humör för att på ett enkelt sätt höja din livskvalitet.

Man hoppar i en kontorskorridor upplyst av dynamisk belysning från Philips

Vad är dynamisk belysning?

 

Förbered dig på en inspirerande inomhusmiljö. Dynamisk belysning efterliknar din kropps naturliga dygnsrytm och stimulerar välbefinnande samt ser till att du känner dig pigg och utvilad.

Kontor med dynamisk belysning som justeras automatiskt beroende på mängden tillgängligt dagsljus

Hur fungerar det?

 

Systemet justerar automatiskt färgtemperaturen och ljusstyrkan under dagen genom att blanda ljusflöde från två olika ljuskällor för att skapa olika balanser mellan svalt och varmt ljus.

Kontorsområde med dynamisk belysning från Philips

Dynamisk belysning på kontoret

 

Teamwork och kommunikation är viktigt på kontoret. Sammanför dina kollegor och håll dem motiverade med dynamisk belysning. Ljuset kan anpassas efter arbetsuppgiften och känns dessutom uppfriskande och håller dina medarbetare pigga och alerta.

Med moderna armaturer för dynamisk belysning justeras ljusintensiteten baserat på mängden tillgängligt dagsljus

Dynamisk belysning i skolan

 

Med rätt belysning går det att anpassa inlärningsmiljön i skolorna så att barnen behåller sin koncentrationsförmåga och lärarna kan undervisa på bästa sätt. Forskning visar att barn har en positiv reaktion på rätt sorts ljus och tester i Hamburg visade att elevernas prestationsförmåga förbättrades avsevärt med dynamisk belysning. Den flexibla belysningen gav också lärarna möjlighet att styra miljön efter arbetsuppgiften.

 

Med rätt belysning går det att anpassa inlärningsmiljön i skolorna så att barnen behåller sin koncentrationsförmåga och lärarna kan skapa rätt miljö för effektiv undervisning.

 

Med rätt belysning går det att anpassa inlärningsmiljön i skolorna så att barnen behåller sin koncentrationsförmåga och lärarna kan undervisa på bästa sätt. Forskning visar att barn har en positiv reaktion på rätt sorts ljus och tester i Hamburg visade att elevernas prestationsförmåga förbättrades avsevärt med dynamisk belysning. Den flexibla belysningen gav också lärarna möjlighet att styra miljön efter arbetsuppgiften.

Barn i ett effektivt upplyst klassrum med dynamisk belysning från Philips

Dynamisk belysning inom industrin

 

Ljus bidrar till en känsla av välbefinnande på industriella arbetsplatser, särskilt sådana som inte har tillgång till naturligt dagsljus. De skiftande belysningsmönstren från Philips dynamiska belysning hjälper dina medarbetare att hålla kontakten med världen utanför och hålla sig piggare och mer fokuserade på sitt arbete. Med bättre belysning blir arbetsplatsen också säkrare.

Lagerlokal upplyst med dynamisk belysning från Philips

Projekt

 • SmartForm LED BPS460
  SmartForm LED BPS460
  Vi känner oss alla bättre och presterar bättre i en trevlig och bekväm arbetsmiljö. SmartForm-familjens nedpendlade armaturer är utformade för användning i kontor, butiker och skol...
  • Högsta klassens belysning som uppfyller anläggningarnas krav
  • Snygg utformning
  • Energieffektiv
 • Savio TCS760/770
  Savio TCS760/770
  Armaturfamiljen Savio, som har Philips nya patenterade mikrolinsoptik, har ett komplett sortiment av armaturer för arbetsplatsbelysning och allmänbelysning. Armaturerna har elegant...
  • Skapar en hel ljusyta från kant till kant och kombinerar utmärkta belysningsprestanda med en estetisk tilltalande design som integreras i arkitekturen
  • Enhetlig ljusfördelning som ger ett jämnt och behagligt ljus tack vare patenterad mikrolinsoptik
  • Maximal frihet vid konfigurationen genom att flera armaturer kan kopplas ihop i serier eller block
 • Smart Interfaces
  Smart Interfaces
  Serien ToBeTouched består av användargränssnitt som förenklar användarnas hantering av systemet/armaturerna Det finns ett ToBeTouched-gränssnitt för nästan varje armatur/styrenhet...
  • Ett oändligt urval färger – med en enda beröring, tack vare den användarvänliga färgringen
  • Intuitivt touchbaserat användargränssnitt med elegant och spännande formgivning
  • Användaren kan välja önskat stämningsljus efter tillfället i fråga

Kontakta oss

 

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem