Mer brands från

Smart belysning för trafiksträckor

Känn dig trygg på vägarna

Belysning för trafiksträckor

 

Med den ökade trafiken på dagens vägar har belysningen blivit en allt viktigare faktor för att garantera säkerheten på vägarna. Bra belysning för trafiksträckor hjälper förarna och ger bättre sikt samtidigt som den är väl avbländad och håller jämn ljuskvalitet. Förutom ljuskvaliteten möjliggör den högkvalitativa optiken ökat avstånd mellan stolparna och minimerar mängden spilljus. Det krävs olika lösningar för olika typer av vägar och platser. Därför kan vår belysningsprodukter för trafiksträckor anpassas för att uppfylla just dina behov. Från huvudleder till högtrafikerade landsvägar – vi ser till att vägsträckan är väl upplyst. Förutom funktion är det också viktigt att tänka på miljöpåverkan av belysningslösningen. Våra hållbara LED-lösningar håller inte bara kostnaderna nere utan är också snälla mot miljön. Kombinera funktion med hållbarhet i en integrerad lösning som ger dig fullständig kontroll samtidigt som du håller driftkostnaderna nere. Med verktyg som kalkylatorn för total ägandekostnad (TCO) får du god översikt över kostnader och kostnadsbesparingar under produktens livscykel.

 

Klar sikt hjälper förare att köra säkert och känna sig trygga på vägarna. Vårt utbud för belysning av trafiksträckor bländningsfri belysning av hög kvalitet som säkerställer god sikt för förarna med hjälp av LED-teknik som ger minimalt spilljus och minskar energiförbrukningen och underhållskostnaderna.

 

Kontakta oss

Produkter för 

belysning av bostadsområden

 • UniStreet
  UniStreet
  Den högeffektiva och prisvärda LED-armaturen UniStreet erbjuder betydande kostnadsbesparingar och kort återbetalningstid jämfört med konventionell vägbelysning. Välj bland ett fler...
  • Betydande energibesparingar till en begränsad investeringskostnad
  • Direkt ersättning för konventionella SOX-, PL-L-, SON- och HPL-armaturer
  • Begränsat underhåll

Uppkopplade system för väg- och gatubelysning    

Räkna ut den  
totala ägandekostnaden 

 

Klimat- och budgetmålen gör att trycket på att minska energiförbrukning, underhållskostnader och driftkostnader ökar hela tiden. En förståelse av den totala kostnaden för en belysningsinstallation för trafiksträckor under hela dess livslängd blir allt viktigare när budgetarna är snäva och långsiktig planering krävs.

 

Räkna ut hur mycket du sparar

Upptäck mer om belysning av trafiksträckor