Tunnelbelysning - Pålitlig,

effektiv och säker

Tunnelbelysning 

 

Tunnelbelysning är ett komplext och krävande användningsområde där det inga kompromisser kan tillåtas. Rätt tunnelbelysning är mycket viktig för att säkerställa användarnas säkerhet. Det är viktigt att ljuset inte plötsligt växlar i intensitet eftersom det kan förvirra det mänskliga ögat. Trafiken måste hållas i rörelse, säkerheten garanteras och underhåll och energiförbrukning minimeras.

 

Kontakta oss

Produkter för

tunnelbelysning
 

 • FlowLine
  FlowLine
  I tunnlar krävs ofta en linjär belysningslösning. FlowLine är en LED-lösning för miljöer där lysrörsbelysning traditionellt har använts. FlowLine överträffar lysrör över hela livsc...
 • FlowStar Large
  FlowStar Large
 • Flow LED
  Flow LED

System för tunnelbelysning

 

Prenumerera på vårt
eNewsletter om belysning

 

Prenumerera på vårt eNewsletter om belysning. Det innehåller allt från produktnyheter och uppdateringar till events, mässor vi ska vara med på och nya intressanta projekt vi gjort.

 

Prenumerera

Philips eNewsletter om belysning

Räkna ut den  
totala ägandekostnaden 

 

Klimat- och budgetmålen gör att trycket på att minska energiförbrukning, underhållskostnader och driftkostnader ökar hela tiden. En förståelse av den totala kostnaden för en tunnelbelysningsinstallation under hela dess livslängd blir allt viktigare när budgetarna är snäva och långsiktig planering krävs.

 

Räkna ut hur mycket du sparar