Sport- och arenabelysning
som skapar upplevelser

Sport & arenabelysning

 

 

Arenabelysningen påverkar känslan hos idrottare och publik vid alla sorters sportevenemang. En välkomnande miljö och klar sikt förbättrar atleternas prestation och förhöjer publikens upplevelse. Philips lösningar för sportbelysning är anpassade för alla sportevenemang, oavsett storlek, så att du alltid kan hitta rätt belysning för just dina behov. Vår kunskap förvandlar dina drömmar till effektiva lösningar.

 

Kontakta oss

Sport & arenabelysning

– Lösningar

  • ArenaVision LED
    ArenaVision LED
    Philips ArenaVision LED är en innovativ och flexibel strålkastare för planbelysning av TV-sända sportarrangemang. Armaturerna är särskilt utformade för idrott och andra användnings...
  • OptiVision LED
    OptiVision LED

System för   

sport & arenabelysning

 

Prenumerera på vårt
eNewsletter om belysning

 

Prenumerera på vårt eNewsletter om belysning. Det innehåller allt från produktnyheter och uppdateringar till events, mässor vi ska vara med på och nya intressanta projekt vi gjort.

 

Prenumerera

Philips eNewsletter om belysning

Räkna ut den  
totala ägandekostnaden 

 

Klimat- och budgetmålen gör att trycket på att minska energiförbrukning, underhållskostnader och driftkostnader ökar hela tiden. En förståelse av den totala kostnaden för en installation för sport & arenabelysning under hela dess livslängd blir allt viktigare när budgetarna är snäva och långsiktig planering krävs.

 

Räkna ut hur mycket du sparar

Vad kan våra tjänster göra för dig?

Rådgivare  diskuterar riskerna med olika investeringar
Philips erbjuder kompletta lösningar som underlättar det praktiska och minimerar riskerna i investeringen. Våra tjänster kan anlitas separat eller kombineras till en skräddarsydd turnkey-lösning.