Belysning för broar,

monument och fasader

Belysning för broar, monument och fasader

 

Skapa minnesvärda upplevelser med arkitektonisk fasadbelysning. Låt staden göra ett outplånligt intryck på invånare och besökare genom att framhäva dess byggnader och kulturarv på spännande och inspirerande sätt. Väck staden till liv och bli ett attraktivare resmål för både nöje och affärer.

 

Kontakta oss

Belysningslösningar för broar,

monument och fasader

  • ColorGraze MX4 Powercore
    ColorGraze MX4 Powercore
    Linjär LED-armatur för belysning av fasader och andra ytor. ColorGraze-familjen har utökats med versioner med fyra kanaler. Kombinationen RGB-vit (RGBW) eller RGB-Gul (RGBA) ger et...


        DecoScene LED


        DecoFlood² LED

System för
Broar, monument och fasader

Räkna ut den  
totala ägandekostnaden 

 

Klimat- och budgetmålen gör att trycket på att minska energiförbrukning, underhållskostnader och driftkostnader ökar hela tiden. En förståelse av den totala kostnaden för en belysningsinstallation under hela dess livslängd blir allt viktigare när budgetarna är snäva och långsiktig planering krävs.

 

Räkna ut hur mycket du sparar

Prenumerera på vårt
eNewsletter om belysning

 

Prenumerera på vårt eNewsletter om belysning. Det innehåller allt från produktnyheter och uppdateringar till events, mässor vi ska vara med på och nya intressanta projekt vi gjort.

 

Prenumerera

Philips eNewsletter om belysning

Upptäck  mer 

Hur kan vi
hjälpa dig med
våra tjänster?

Philips erbjuder kompletta lösningar som hjälper dig med flera uppgifter och minimerar risken med investeringen. Våra tjänster kan anlitas separat eller kombineras till en skräddarsydd, garanterat koordinerad och körklar paketlösning.