Kontorsbelysning som

ökar produktiviteten och trivsamheten

Kontorsbelysning

 

Använd Philips kontorsbelysning för att ge din personal ny energi och göra dem pigga och alerta inför den stundande arbetsdagen – det perfekta utgångsläget för en produktiv arbetsstyrka. Läs vidare för att se hur du kan optimera ditt kontor med hjälp av belysning.

 

Kontakta oss

Uppfyll kontorskraven


Philips två infällda armaturserier PowerBalance och CoreLine panel uppfyller gällande kontorskrav. Tillsammans med ljustyrningen OccuSwitch DALI eller ActiLume DALI är det en komplett lösning för kontorsbelysning.

Kontorsbelysning
– produkter

  • PowerBalance gen2
    PowerBalance gen2
    När det gäller LED-belysning av kontorsutrymmen är kunderna ofta beredda att investera i hållbarhet under förutsättningen att investeringen återbetalar sig. Samtidigt bör systemet ...

Kontorsbelysning System

Räkna ut den  
totala ägandekostnaden 

 

Klimat- och budgetmålen gör att trycket på att minska energiförbrukning, underhållskostnader och driftkostnader ökar hela tiden. En förståelse av den totala kostnaden för en kontorsbelysningsinstallation under hela dess livslängd blir allt viktigare när budgetarna är snäva och långsiktig planering krävs.

 

Räkna ut hur mycket du sparar

Prenumerera på vårt
eNewsletter om belysning

 

Prenumerera på vårt eNewsletter om belysning. Det innehåller allt från produktnyheter och uppdateringar till events, mässor vi ska vara med på och nya intressanta projekt vi gjort.

 

Prenumerera

Philips eNewsletter om belysning

Upptäck mer om kontorsbelysning