Fler varumärken från

PerfectScene dynamiskt fönster

 

Belysning för skyltfönster som får kunder att stanna upp

Skapa spännande dynamiska skyltfönster 

Skyltfönstret ger dig chansen att sälja in din butik på fem sekunder för förbipasserande kunder. Öka din chans att imponera på potentiella kunder med PerfectScene dynamisk skyltfönsterbelysning. Det är bevisat att rätt belysning i skyltfönstret ökar engagemang och trafik i butiken.

 
Undersökningar visar att när belysning i skyltfönster ändras reagerar kunder, 11 procent fler stannar och upp till 19 procent fler kommer in i butiken*. PerfectScenes dynamiska belysning för skyltfönster gör att du kan optimera butiken med dimringsbara lampor i skyltfönstret som är gjorda för att väcka kundernas uppmärksamhet. Centralstyrning av all belysning för fönster och skyltområden gör att det aldrig varit enklare att skapa en perfekt butiksupplevelse.

* Undersökning genomförd av EIT Digital, Politecnico di Milano och Philips At Eral55
Dynamic Shop Window lighting installation at Eral 55 by Philips Lighting

Fördelar med PerfectScene, belysning för skyltfönster – en snabbtitt

Philips Lightings PerfectScene dynamisk belysning för skyltfönster stoppar kunderna på deras promenad
Spara energi

Förbättra butikens möjlighet att locka kunder

Öka försäljningen med ändrad belysning i skyltfönstren som väcker kundernas intresse och drar in fler kunder i butiken.

Spara energi

Väck uppmärksamhet med belysningseffekter

Skapa extra fokus på bästsäljande produkter i skyltfönstret med rätt belysning - då kan kunderna omedelbart upptäcka dem. Skapa ävem olika effekter genom att kombinera armaturer från vårt dimringsbara sortiment.

Spara energi

Fresta kunderna med nya skyltningar

Styr belysningen i flera olika skyltfönster med ett enda enkelt styrsystem – du kan till och med snabbt göra egna ljussättningar på mobilappen.

Vilka möjligheter finns med PerfectScene - belysning för skyltfönster

 

Med PerfectScene dynamiska skyltfönsterbelysning kan du använda ljusets kraft för att göra din butik ännu mer tilltalande.

Så här fungerar PerfectScene


PerfectScene kombinerar marknadsledande spår- och infällda armaturer med ett skalbart kontrollsystem. Genom att välja de specifika komponenter som passar bäst för era lokaler och era behov går det att skapa ett dynamiskt skyltfönster som har förmåga få kunder att stanna upp och sedan få dem att gå in i din butik.
Philips Lightings trådlösa intuitiva gränssnitt: Dynalite styrsystem

Dynalite styrsystem

Med denna trådlösa applikation som har enkelt och intuitivt gränssnitt kan du uppdatera innehåll i realtid med upp till 16 dynamiska ljussättningar för skyltfönstret.
TrueFashion – Högsta kvalitet på ljus i minimal design

TrueFashion

Dessa armaturer har en mycket smal ljusstråle för att exakt kunna lysa på produkter i skyltfönstret och dra uppmärksamheten till specifika artiklar.
Philips Lightings StylID LED-lampor för skyltfönster ger belysning i hög kvalitet för dynamiska skyltfönster

StyleID

StyleID har modulär design, varierbar stråle och inbyggd dimring för maximal flexibilitet att anpassas efter skiftande behov för skyltfönstret.

Butiker med modern belysning för skyltfönster

Eral 55

 

Dynamiska skyltfönster bidrar till en stor förbättring hos den exklusiva butiken i Milano. 

 

Läs mer 

Sneakers Molo-Butiken

 

Ta en titt på hur Sneakers Molo-butiken i Prag kunde förvandla förbipasserande till kunder med hjälp av LED-belysning från Philips Lighting.

 

Läs mer 

Deichmann Leipzig

 

Din butiksfasad har bara några sekunder på sig att dra till sig uppmärksamhet från förbipasserande. Deichmann Leipzig implementerade ett PerfectScene dynamiskt fönster för att kunna skylta sina produkter på bästa möjliga sätt med LED-belysning.

 

Läs mer 

Kontakt

Kontakta vårt lokala kontaktcenter
för frågor och mer information. 

Titta närmare på andra belysningssystem för butiken