Fler varumärken från

Mer än belysning:

belysningssystem

Förändra ljuset efter humör

Det är dags att förändra våra tankar om belysningsystem.

 

För att nå dina mål för hållbarhet, effektivitet och användarupplevelse behöver du professionella armaturer av världsklass i kombination med kraftfull, flexibel styrning i ett enda integrerat system.

Se videon Kraften i system

Belysningssystem

 

Med belysningssystem från Philips kan människor känna sig bekväma, produktiva och trygga. De förskönar och förändrar miljöer. De förenklar driften och ger dig möjlighet att skapa exakt rätt belysningsupplevelse, oavsett var och när du behöver den.
 

Läs mer

Intelligenta belysningssystem

 

Intelligenta belysningssystem från Philips tar professionell belysning steget vidare mot den digitala, ständigt uppkopplade världen. Upplev belysning av världsklass och mängder av tillhörande fördelar utöver belysningen.

 

Läs mer

Välj rätt belysningssystem

för just dig


Alltid anpassade lösningar

När du behöver ett belysningssystem från Philips utgår vi från dig – din verksamhet, din organisation, dina mål.

 

Philips experter inom belysningssystem samarbetar med dig för att identifiera vilka systemfunktioner du behöver. Sedan får du hjälp att utforma ett system som uppfyller de behoven – nu och i framtiden, när ditt företag utvecklas och förändras.

 

Hitta din lokala systemexpert från Philips

Utforma ditt belysningssystem

armaturer + styrsystem + tjänster + support

Prenumerera på vårt
eNewsletter om belysning

 

Prenumerera på vårt eNewsletter om belysning. Det innehåller allt från produktnyheter och uppdateringar till events, mässor vi ska vara med på och nya intressanta projekt vi gjort.

 

Prenumerera

Philips eNewsletter om belysning

Projekt