Fler varumärken från

Stilren belysning,

rymliga vägar

FreeStreet

Röriga gator kan upplevas fula och ovälkomnande – och i värsta fall är de till och med farliga. I takt med att städerna växer ökar behovet av bra sikt för fotgängare. Det betyder fler lyktstolpar och mindre fri yta på marken.

 

FreeStreet utformades för att skapa välkomnande belysning för fotgängare och cyklister, men samtidigt minimera behovet av lyktstolpar. Detta nedpendlade system hänger över gatan och de lätta armaturerna syns knappt dagtid. På kvällarna ser ljuskällorna nästan ut att sväva fritt i luften. De kompakta kablarna gör det enkelt för invånarna att bekvämt titta upp på den vackra natthimlen.

 

FreeStreet-systemet behöver bara kopplas till en fasad var hundrade meter för att få elektricitet, vilket ger flexibla installationsalternativ. Dessutom innebär de energieffektiva LED-ljuskällorna att FreeStreet minskar energiförbrukningen med upp till 60 % jämfört med konventionell gatubelysning.

 

FreeStreet


Vårt nedpendlade belysningssystem FreeStreet innebär en helt ny syn på offentlig belysning.

Visa produkt

Vinnare av Dutch Design Award 2011

 

Belysningssystemet Philips FreeStreet har vunnit 2011 års DDA (Dutch Design Award) i kategorin ”Best professional product”. Den internationella juryn beskrev FreeStreet som en ”unik och relevant gatuarmatur för städer i dag och i framtiden”.


Projekt med FreeStreet


Belysningssystemet FreeStreet har flera olika användningsområden.

Till exempel kunde ett nytt parkeringshus i flera våningar med 1 000 platser i Wembley Park använda FreeStreet, Philips innovativa nya stolpfria, nedpendlade system för utomhusbelysning.
Projekt med FreeStreet

Projekt

Kontakta oss

 

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

 

Använd detaljformuläret för utförliga frågor