Fler varumärken från

Belysning för

utomhusidrott

Philips erbjuder de senaste högeffektiva belysningsystemen för idrott med LED-teknik, kompletta belysningslösningar med trådlöst PerfectPlay-styrsystem och integrerade LED-strålkastare. De passar för alla typer av idrott och uppfyller alla krav för de minsta till de mest komplexa idrottsplatser och utomhusanläggningarna.

Belysning för fotbollsplaner

 

Eftersom motionsfotboll oftast spelas på kvällen kan effektiv belysning maximera möjligheterna för människor att vara med i spelet. Även om belysningsnivåerna är betydligt lägre än för TV-sända matcher måste belysningen ändå vara av hög kvalitet när det kommer till likformighet, visuell komfort och begränsning av påträngande ljus, speciellt i bostadsområden där fotbollsplanen ofta är belägen.

LED-projektørbelysning til fodboldbaner

Belysning för tennisbanor

 

När man belyser en tennisbana är syftet att se till att både spelare och åskådare tydligt kan se och följa matchen. Bollen, oberoende av var den är och hur snabbt den rör sig, måste alltid synas tydligt.

Belysning för tennis – Strålkastare

Ljus för idrottsanläggningar och idrottsplatser

 

God synlighet för idrottare, domare och lagledare gör att de tydligt kan se allt som sker på tävlings- eller träningsplanen och de kan prestera sitt bästa och/eller fatta korrekta beslut. Åskådarna ska kunna följa prestationerna på planen och också kunna se andra händelser i sin omedelbara närhet. Belysning för idrottsplatsen ska även se till att åskådarna tryggt kan komma till och lämna sina platser med enkelhet.

Belysning för idrott – Idrottsanläggningar

Belysning för golf

 

Avståndsmarkeringar ska synas tydligt och spelaren måste kunna följa bollbanan. Utslagsplatserna kräver separat belysning och det ska också finnas allmän belysning över hela range-området.

LED-strålkastare för golf – Idrottsplatsbelysning

Belysning för spelplan

 

Planer designade för flera sporter måste ha belysning som uppfyller kraven för alla sporter som ska spelas på planen i fråga. Var noga med att belysningsdesignen ger enhetligt ljus och att bländningar och ljusspill minimeras.

Belysning för spelplan – LED-strålkastare

Belysningsprodukter för motionssporter

Inspirerad?

Kontakta vårt lokala kontaktcenter
för frågor och mer information