Fler varumärken från

Håller dig

i rörelse

Armaturer för tunnelbelysning

Varje zon i en tunnel har sina egna specifika krav på belysningsdesign och prestanda. Till exempel behövs det mer belysning vid tunnelns ingång där armaturerna behöver sitta mycket tätt.

 

Belysningen inuti tunneln bör däremot hålla en låg nivå med eller utan avstånd mellan armaturerna. Med vårt omfattande sortiment av LED-armaturer kan vi skapa vilket belysningskoncept som helst så att det ger exakt rätt balans mellan sikt, säkerhet och ekonomi.

Ikon för tunnelarmaturer

Genomtänkt LED-design  

 

Med vårt starkt riktade fokus på LED-armaturdesign ger våra produkter bästa möjliga prestanda i alla tunnlar. Vi har särskilt utformade produkter för varje belysningskoncept och -konfiguration och ett brett utbud av högkvalitetsoptik som hjälper dig att säkerställa att projektets belysning får så god effektivitet som möjligt.

 

Fördelar

 • Hög prestanda
 • Otrolig effektivitet
Ljusreflektioner på en bil i en tunnel

Underhållskoncept

 

Av naturliga skäl är det är svårt att stänga tunnlar utan att orsaka stora störningar. Våra enkla installations- och underhållskoncept ger enkelt underhåll av belysningen och minimerar driftstoppen. De är också utformade för att ge lång livslängd – den bästa i sin klass.

 

Fördelar

 • Enkel installation
 • Lågt underhåll
 • Maximal enkelhet vid underhåll
 • Lång livslängd
Arbetare i en tunnel utför underhåll av belysningen

Ljus på vägen

 

Med våra armaturer lever tunnelbelysningen upp till de högsta standarderna för bekvämlighet och säkerhet. I vårt sortiment ingår många olika typer av optik för olika monteringssituationer, från central placering till kornischmontering. Digitala styrsystem och övervakning stöder de unika dimningsfunktionerna hos LED-armaturer.

 

Fördelar

 • Enastående komfort
 • Slående säkerhet

 

Armaturer för höga takhöjder i Meir-tunneln

Systemmetod

 

Vi tänker alltid på systemets helhet när vi utformar våra LED-armaturer. Därför har varje armatur liknande förväntad livslängd oavsett var den används. Det minimerar besvär med byten och förenklar rutinunderhåll, vilket underlättar för alla.

 

Fördelar

 • Konsekvent livslängd
 • Enklare underhåll

 

Ingången till Lundbytunneln

Liknande projekt

Armaturer för tunnelbelysning – utbud 

 • FlowLine
  FlowLine
  I tunnlar krävs ofta en linjär belysningslösning. FlowLine är en LED-lösning för miljöer där lysrörsbelysning traditionellt har använts. FlowLine överträffar lysrör över hela livsc...
 • FlowStar Large
  FlowStar Large
  För tunnlar, både vid öppningen och interiört, efterfrågas ofta en LED-lösning som till en överkomlig kostnad ger hög säkerhet och tillgänglighet under hela produktens livslängd. F...
 • Flow LED
  Flow LED
  Flow LED har utformats särskilt för belysning i tunnlar med långsam trafik, och kombinerar elegans och stil med en högeffektiv LED-belysning.
 • TunLite LED
  TunLite LED
  Tunnelbelysning måste anpassas till bilister, cyklister och fotgängare. Samtidigt är det viktigt med låga energikostnader och minimalt med driftstopp.TunLite LED är en LED-baserad ...

Hur kan vi hjälpa dig med våra tjänster?

Tjänster
Tunnelbelysning är tekniskt avancerat och komplext. Det är inte många företag som har allt som krävs för hela processen. Philips erbjuder ett komplett servicepaket som hjälper dig att klara av ditt projekt och samtidigt skyddar din investering.

Kontakta oss

 

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

 

Använd detaljformuläret för utförliga frågor