Fler varumärken från

Luminous Carpets

Ett unikt nytt sätt att göra ditt golv till en tilltalande upplevelse

 

Den här unika, patenterade golvlösningen består av en kombination av tålig LED-belysning från Philips och en särskilt utvecklad belysningsöverförande matta från Desso. Denna uppfinning förändrar i grunden hur människor interagerar i lokalerna – golvet blir en dynamisk yta som direkt talar till våra sinnen och den mänskliga instinkten att söka sig till ljus. Den skapar också en helt ny frihet i utformningen för arkitekter och inredningsdesigners – användningsmöjligheterna är ändlösa.

Luminous Carpets har fyra huvudsakliga användningsområden

information
Information
vägledning
Vägledning
inspiration
Inspiration
säkerhet
Säkerhet

Så här fungerar det

 

För nytänkare öppnar Philips och Dessos Luminous Carpets dörrarna till en helt ny värld spännande möjligheter. Från att peka ut nödutgångar och vägleda eller informera människor till att skapa en fantastisk helhetsupplevelse som inspirerar både hyresgäster och besökare. Idén må vara simpel, men tekniken är avancerad.

Projekt

Nyhetsrum på Bild Zeitung

Berlin

Rabobank

Berkel Enschot

Philips Center

Amsterdam

Amsterdam
Amsterdam

Sint Hubertus

De Hoge Veluwe

Vill du använda Luminous Carpets till ditt projekt?

 

Naturligtvis kan du kontakta din kontaktperson på Philips för att få hjälp. Om du inte har någon kontaktperson kan du vända dig direkt till oss via luminous.carpets@signify.com eller via vår webbplats.

Få den senaste informationen  

 

Media har redan skrivit entusiastiska artiklar om Philips och Desso Luminous Carpets™ nya lösning. Men varför vänta på nästa pressmeddelande? Registrera dig för vårt nyhetsbrev som kommer ut varannan månad och var bland de första som får informationen.

 

Registrera dig för vårt nyhetsbrev