Fler varumärken från

GreenWarehouse-systemet

Ett flexibelt och smart energisparande system

En perfekt paketlösning
för lagerlokaler

 

Hög takhöjd brukade betyda höga kostnader – med dyra och tidskrävande belysningsinstallationer och underhåll och styrsystem som snarast gjorde det hela ännu mer komplicerat. Inte nu längre.

Titta på videon om lagerbelysning från Philips

En enkel lösning


Vårt GreenWarehouse-system är en enkel paketlösning som innehåller tre typer av dimbara LED-armaturer och trådlösa styrsystem – enkla att konfigurera i zoner och konfigurera om närhelst du vill.


GreenWarehouse-systemet ger en flexibel, framtidssäkrad lösning och kan hjälpa dig att optimera lagrets belysningseffektivitet.

Utformad för dina behov


Lagerlokaler finns i alla möjliga former och storlekar. Oavsett vilka krav och behov du har kan vårt smarta Philips GreenWarehouse-system hjälpa dig att lysa upp ytorna effektivt. Det levereras som ett paket och har anpassats för att passa ditt utrymme – och eftersom det fungerar trådlöst är det enkelt att installera och driftsätta och lika enkelt att konfigurera om ifall dina behov skulle förändras.

Ett smart paket


Vi har skapat ett paket med tre olika typer av armaturer – Philips GentleSpace för allmänbelysning av öppna ytor och Philips Maxos LED och Philips Pacific LED för hyllsystem, plus trådlösa styrsystem. Vi kan anpassa paketet så att det passar just ditt lager, oavsett storlek, eftersom systemet är helt och hållet anpassningsbart.
enda förpackning innehåller tre olika typer av blandare

Enkelt och kostnadseffektivt


Vi har gjort det mer kostnadseffektivt att köpa ett system än att använda separata komponenter. Du får allt du behöver i ett enda paket som är enkelt att beställa och installera – det perfekta sättet att göra en kostnadseffektiv eftermontering eller ny installation för lokaler med takhöjd på upp till 12 meter.
separerade komponenten belysning

Nybygge eller eftermontering


Våra system är lämpliga för snabb implementering och enkel installation, vare sig det handlar om ett nybygge eller en renovering av ett befintligt utrymme för att få en effektivare belysningslösning med bättre styrsystem. Du kan själv installera och driftsätta systemet eller låta oss göra allting åt dig.

 

Läs mer i broschyren!

Enkel installation logo

Projekt