Fler varumärken från

Låt butiken förmedla 
en känsla

AmbiScene

flexibel belysning för butiksmiljöer

AmbiScene öppnar upp helt nya möjligheter för dig som är butiksinnehavare. Den flexibla belysningen ger dig en mängd nya sätt att attrahera kunder och inspirera dem att återvända till din butik. Specialanpassade belysningseffekter speglar ditt varumärke och hjälper besökarna att hitta i butiken –och kan justeras med en enkel knapptryckning för att passa nya kollektioner eller teman.
Skapa en attraktiv butiksmiljö med Philips AmbiScene

Förbättra kundupplevelsen

 

AmbiScene kan förbättra hela shoppingupplevelsen för dina kunder. Fånga deras uppmärksamhet med en fascinerande fasad och välkomna dem in med inbjudande stämning. Använd spännande accentbelysning för att vägleda dem till varorna, låt dem se sig själva från sin allra bästa sida i provrummen och försäkra sig om att de lämnar butiken med såväl fynd som goda minnen.

 

Skyltfönster för Markenstore, Tyskland, belyst med Philips AmbiScene

Projekt

Att använda AmbiScene

Det krävs teamwork för att skapa en AmbiScene-lösning. Processen kan involvera marknadsföringsexperter, butikskonsulter, arkitekter, belysningsdesigners, tekniker, butikspersonal och personal från Philips. Det hela börjar med ett koncept som återspeglar din varumärkesstrategi. Idén översätts sedan till en kreativ design av en belysningskonsult.


Din AmbiScene-design förverkligas därefter med hjälp av toppmoderna ljuskällor, armaturer och styrsystem. Med belysningsteknik från Philips kan nästan varje tänkbar idé förverkligas. Och tack vare vårt intuitiva gränssnitt kan du enkelt anpassa och justera butiksmiljön för olika tillfällen.

Philips AmbiScene-belysning skapar en unik kundupplevelse på skobutiken Shoebaloo i Amsterdam, Nederländerna

Inspirerad av AmbiScene

 

AmbiScene är inte en belysningsprodukt. Det är en serie flexibla, dynamiska belysningssystem som hjälper dig och din butiksstrategi på kreativa och spännande sätt. Eftersom AmbiScene-belysningen kan integreras med annan teknik kan den användas för att skapa interaktiva installationer som kunderna kommer att älska.

 

En klädbutik belyst med Philips AmbiScene

Nedladdningar

Broschyr om AmbiScene

PDF 15,5 MB

Kontakta oss

 

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

 

Använd detaljformuläret för utförliga frågor