Fler varumärken från

Rätt Ljus. På rätt plats - 

Philips CityTouch

CityTouch - smart belysning

 

Philips CityTouch är en ny plug & play-lösning för storskalig styrning och övervakning av utomhusbelysningen via GSM-nätet. Med intelligenta armaturer och det moln- och webbaserade systemet CityTouch blir resultatet en energieffektiv lösning med minimalt underhåll som gör din kommun smartare. Skapa trygghet genomrätt ljus, på rätt plats, vid rätt tillfälle.

 

Tänk dig att den smarta belysningen på din gata automatiskt visste när den skulle lysa lite längre och när den skulle stängas av. Tänk dig att du enkelt kunde kontrollera online hur mycket energi gatubelysningen använder och vilka lampor som behöver repareras. Tänk dig att din stad hade fullständig kontroll över sin belysning med ljusscheman och dimningsnivåer efter behov. Tänk dig att du kunde få tillgång till utförliga datavisualiseringar och analysverktyg för att kunna fatta mer välgrundade beslut.

 

Vi tror att allt detta lägger grunden till en stad med ökad hållbarhet, bättre effektivitet och som på det hela taget är en bättre plats att leva på. Därför har vi utvecklat Philips CityTouch.

 

Philips CityTouch är en programvaruplattform för utomhusbelysning. Den innehåller enkla webbprogram som du använder för styrning och analys av gatubelysning.

CityTouch-programmet


Programvaran CityTouch sammanlänkar alla enheter i din infrastruktur och skapar nya sätt att spara pengar, hålla invånarna trygga och förbättra driftseffektiviteten.


Philips CityTouch består av två webbaserade program:

CityTouch connect application

 

Ett fjärrhanteringsverktyg för styrning av och kommunikation mellan armaturer via det offentliga mobilnätverket.

 

 

Läs mer

 Bild som visar hur Philips CityTouch LightWave fungerar

CityTouch workflow application

 

Ett resurshanteringsverktyg för belysning som ger dig tydlig överblick över stadens belysningsresurser och arbetsflöden. 

 

Resultatet är en avancerad plattform som gör det till en enkel match att hantera belysningsinfrastrukturen.

 

Läs mer

Bild som visar hur Philips City Light Touch Point fungerar

Din tillförlitliga belysningspartner

 

En belysningspartner att lita på. Med över 120 års erfarenhet i branschen och ett särskilt utvecklat fokus på gatubelysning kan Philips hjälpa dig att nå dina mål fortare. Tack vare vårt samarbete med såväl stora som små städer världen över har vi fått både internationell expertis och lokala kunskaper. CityTouch används för närvarande i över 250 städer i 31 olika länder!


Vi har utvecklat CityTouch så att det kan anpassas och växa tillsammans med dig. Eftersom vår programvara är webbaserad har du alltid tillgång till den allra senaste versionen. Vi tar datasäkerheten på största allvar och använder oss därför av tvåstegsautentisering, krypterade användarsessioner och säkerhetskopiering av data.

Karta som visar i vilka länder Philips CityTouch används

Befintliga kunder

 

Använder du redan CityTouch? Logga in här.

Läs mer om
liknande projekt

Kontakta oss

 

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

 

Använd detaljformuläret för utförliga frågor