Intelligent belysning 

Alla armaturer innehåller en integrerad sensor och är ansluten till ett trådbundet eller trådlöst nätverk för datainsamling och dataöverföring. Detta gör kontorets belysning till en smart  infrastruktur för datainsamling och analys som rapporterar status för lampor och insikter om användning medan öppna API:er ger möjlighet till integration med andra intelligenta fastighetssystem, som VVS.
Philips Lightings Connected Lighting (InterAct Office) kan hjälpa till att skapa ett smart kontor

Dataanalys 

Hantera den smarta kontorsbelysningen centralt och övervaka belysningen från en central kontrollpanel. Intelligenta sensorer rapporterar anonymiserad data för närvaro, energiförbrukning, dagsljus och annat. Genom analys av den kan ni optimera golvutrymme, layout, belysning,, rengöring och VVS-system för ett kontor med bättre effektivitet och sänkta kostnader.
Philips Lightings Connected Lighting (InterAct Office) inkluderar programvara och analys för hantering som kan ge underlag för datadrivet beslutsfattande

Personanpassade arbetsplatser

Se till att medarbetare är engagerade och produktiva med platsbaserade tjänster som levereras via appar som utnyttjar visuell ljuskommunikation, VLC. VLC-data, osynligt för det mänskliga ögat, identifieras av din smartphones kamera och ger möjlighet till en mer flexibel arbetsplats, hjälp med kontorsnavigering, och personanpassad klimatstyrning och belysning.
Philips Lightings Connected Lighting (InterAct Office) för vägledning och personanpassade inställningar för arbetsplatsen via smarttelefon