Fler varumärken från

InterAct Office 

 

Samla information med belysning

Fatta faktagrundade beslut med hjälp av intelligent kontorsbelysning som ger information om hur lokalerna används

InterAct Office, ett smart belysningssystem för kontor från Philips Lighting, gör att du kan utnyttja Internet of Things för att förbättra era lokaler och spara upp till 80 procent* energi.

 

LED-armaturer med integrerade sensorer samlar in anonymiserad data gällande belysningsanvändning och hur medarbetare använder arbetsplatsen. Med detta kan ni optimera belysning, VVS, renhållning och utrymmesanvändning för att förbättra kontorets effektivitet samt sänka energiförbrukning och kostnader. Medarbetare kan använda appar på sina smartphones för att boka mötesrum, hitta på kontoret och anpassa arbetsplatsens närmiljö för att förbättra produktivitet och engagemang.

 

Vårt smarta belysningssystem för kontor med öppet API integrerar sömlöst med ert IT-system och slår upp dörrarna till en intelligentare arbetsmiljö för både driftansvariga och medarbetare.

Kommunikation och data via belysning

Fördelar med InterAct Office – en översikt

InterAct Office för arbetslokaler möjliggör dataanalys som kan förbättra drifteffektivitet och innovation på arbetsplatsen
Spara energi

Belysning för Internet of Things

Philips smarta belysning med öppet API ger en framtidssäker infrastruktur för datainsamling som kan integreras med andra administrationssystem för byggnader och skapa en mer intelligent byggnad.

Spara energi

Börja ta databaserade beslut

Använd insikter som samlats in via det smarta belysningssystemets sensorer och appar för att optimera kontorets effektivitet, dess utrymmen och kostnader

Spara energi

Förbättra produktiviteten

Engagera dina medarbetare med hjälp av smarta appar som anpassar belysning, temperatur och ger tillgång till  platsbaserade tjänster om var kollegor befinner sig och rumsbokning

Spara energi

Öka innovationstakten

Databaserade insikter ger underlag för nya arbetsplatsrelaterade innovationer vilket förbättrar medarbetarnas välmående och ert varumärkets anseende

Spara energi

Uppnå upp till 80 procent energibesparing

Få ditt kontor certifierat som ett “grönt kontor” med intelligent LED-belysning som sparar energi  och samtidigt ser till att medarbetarna mår toppen.

Så här fungerar InterAct Office 

 

Vårt system för framtidens kontor med uppkopplad belysning, InterAct Office,skapar ett smart nätverk av sensorer i taket på kontorsbyggnader som sedan kan kommunicera med Philips appar och annan mjukvara.

Byggstenarna som skapar ett intelligent kontor

Philips Lightings smarta belysningssystem: Medarbetare använder personliga styrappar för att anpassa arbetsplatserna

App för personlig kontroll

iOS och Android appar låter dina för medarbetare anpassa belysning och temperatur på arbetsplatsen
Philips Lightings smarta belysningssystem: Öka effektivitet och innovation på arbetsplatsen med öppna API:er och ett stort partnernätverk för att utveckla olika anpassade appar.

Appar tillför nytt värde

Ett öppet API och stort partnernätverk för utveckling av olika appar kan ytterligare öka effektivitet och innovation på arbetsplatsen.
Philips Lightings smarta belysningssystem: Centralt hostad kontrollpanel för övervakning av armaturer och insikter från sensorer

Centralt hostad programpanel

Ställ in och hantera samtliga ljuspunkter centralt och se insikter från sensorer, inklusive deras aktivitet och energiförbrukning.
Philips Lightings smarta belysningssystem: Vi har ett komplett sortiment av LED-armaturer

LED-armaturer

Vi har ett brett sortiment av InterAct-klara LED-armaturer, inklusive troffers, taklampor och spottar.
Philips Lightings smarta belysningssystem: Network Gateway

Sensorer

Flera olika sensorer att välja på – fristående eller inbyggda i armatur
Philips Lightings smarta belysningssystem: PoE-reglage

Gateways, reglage och kontrollpaneler

Ett brett urval av kompatibla kontrollpaneler, gateways och reglage

Smarta kontor med InterAct Office

Ciscos kontor i Toronto


Läs om hur Ciscos kontor i Toronto omvandlades med hjälp av den senaste LED teknologin inom smart kontorsbelysning från Philips Lighting.

 

The Edge, Amsterdam


The Edge i Amsterdam, utnämnd till världens smartaste och grönaste byggnad, använder naturligtvis Philips smarta belysning för att skapa en perfekt arbetsmiljö.

 

* Jämfört med traditionell belysning. Kombinerade besparingar från LED-belysning, närvarosensor, dagljusutnyttjande, personliga kontroller och kontroll av VVS-installationer. (Källa: J. Zhang, R.G. Lutes, G. Liu, M.R. Brambley. Energy Savings for Occupancy-Based Control (OBC) of Variable-Air-Volume (VAV) Systems, January 2013). 

Kontakt

Kontakta vårt lokala kontaktcenter
för frågor och mer information. 

Mer information om belysningssystem för dina lokaler