1. En stad, en plattform

CityTouch är ett programvarubaserat hanteringssystem för er stads uppkopplade infrastruktur. Med hjälp en lättanvänd central kontrollpanel kan ni fjärrhantera er stads smarta gatubelysning och system på ett säkert sätt via ett nätverk ni själva väljer, inklusive mobilnätverk.
En stad, en plattform

2. Visibilitet och kontroll

CityTouch app visar status för alla ljuspunkter på en karta i realtid med aviseringar i händelse av avbrott. Ni kan justera eller förinställa ljusnivåer för alla tillslutna gatulampor på ett säkert sätt från annan plats och övervaka energiförbrukning av respektive ljuspunkt för att verifiera energifakturor.
Visibilitet och kontroll

3. Bred anslutningsportfölj

Som heltäckande system för hantering av smart gatubelysning har CityTouch stöd för både nya och befintliga tillvägagångssätt. Befintliga gatulampor kan göras CityTouch-kompatibla med CityTouch anslutningssats (enbart för EU) eller anslutningsnod (enbart US, NZ, AU) medan partnerprogrammet CityTouch Ready låter certifierade leverantörer tillhandahålla kompatibla armaturer vilket ger en helt öppen plattform som är mer effektiv, flexibel och lättadapterad enligt era krav.
Leverantörsagnostisk

4. Arbetsflöden

Appen CityTouch Workflow förbättrar drifteffektiviteten med arbetsflöden som förenklar underhåll. Skicka arbetsordrar till teknikernas mobila enheter och visa status centralt. Planera och schemalägg underhåll mer effektivt genom att identifiera armaturer som närmar sig slutet på sin livslängd för proaktivt utbyte.
Arbetsflöden

5. Insikter      

Appen CityTouch Workflow hjälper till att identifiera ytterligare möjligheter att förbättra drift och sänka kostnader med rapporter som är enkla att generera för att sedan visualisera data och analyser som visar hur stadens belysning fungerar.
Insikter