Fler varumärken från

ArenaVision

 

LED-belysning på arenan ger liv åt otroliga upplevelser

Skapa makalösa supporterupplevelser för arenor och anläggningar

Ge liv åt alla evenemang med spännande ljusshower som förtrollar fans på arenan och via live-sändningar. Otroliga ljuseffekter ökar spänningen, hjälper idrottarna och artisterna att engagera publiken.

 

På Philips Lighting hjälper vi anläggningar att använda arenabelysning för att skapa en supporterupplevelse utan motstycke. Med vårt system ArenaVision kan ni anpassa belysningen för alla idrotts- eller underhållningsarrangemang och därmed diversifiera intäktsströmmarna. LED-belysning på arenan uppfyller krav för direktsändningar och kan även bidra till att sänka driftkostnaderna och förbättra hållbarheten.

Juventus intro med ArenaVision

Fördelar med ArenaVision – en översikt

Klicka för att förstora

Förbättra supporterupplevelsen

Skapa enastående ljuseffekter som är synkroniserade med ljud och musik så att alla matcher och shower på er arena blir extra spektakulära.

Diversifiera intäktsströmmarna

Bjud på extraordinär belysning för storslagna shower och locka nya evenemangspartners med en strategi för fler användningsområden för er arena.

Uppfyll de senaste standarderna för sändningar och idrottsevenemang

Flimmerfri LED-belysning som uppfyller standarder för HD och super slow motion

Skapa en säker anläggning

Arenabelysning i hög kvalitet gör att spelare och supporters är säkra, komfortabla och koncentrerade på spelet, samtidigt förbättras publikflödet.

Sänk driftkostnaderna

Förbättra hållbarhet och förenkla underhåll med energieffektiv LED-belysning och styrenheter.

Vilka möjligheter finns med ArenaVision

ArenaVision är ett belysningssystem som kan fjärrstyras och fjärrövervakas och det har även gränssnitt mot hanteringssystem för fastigheter. Det är en skalbar och flexibel belysningslösning med speciella styrnätverk och programvaror som kan anpassas efter arenans specifika behov. För maximerat värde kan ni välja mellan följande tre paket:

Så här fungerar det

ArenaVision: styr arenabelysning från var som helst via mobil åtkomst

Mobil åtkomst

 

Ert team kan styra ArenaVision från i princip var som helst med mobila enheter. Tända och släcka belysning, dimra ljuspunkter och hantera förinställda ljussättningar kan enkelt skötas direkt från den mobila enheten. Teamet kan även fjärrövervaka och -felsöka arenans belysning. Specialanpassat gränssnitt ger teamet fullständig kontroll.

ArenaVision: Sändningsförberedd LED-belysning för idrott

Sändningsförberedda strålkastare

Se till att sändningar alltid är perfekta med flimmerfri planbelysning i superhög kvalitet som uppfyller alla standarder för olika sändningsbolag och idrottsorganisationer. ArenaVision LED Strålkastarna är inställda för perfekt horisontellt och vertikalt enhetligt ljus med åtta olika alternativ för att uppfylla behoven för er arenabelysning.

Mycket skalbart

ArenaVision LED-strålkastare styrs via en driverenhet som har på/av-reglage samt hantering av dimring och temperatur. Ett speciellt styrnätverk över Ethernet med Art-Net-protokoll och DMX-nätverksnoder kopplar samman alla systemkomponenter i en mycket skalbar och flexibel belysningsarkitektur.
ArenaVision: omedelbara arenaljusshower med förinställda ljussättningar

Omedelbara ljusshower

Chefer och tekniker på anläggningen kan aktivera enastående LED-ljusshower på ett ögonblick med förinställda ljussättningar som har sparats på ArenaVisions centrala styrenhet för belysningsinställningar. Ljussättningarna kan inkludera ljus, ljud och video och göra att arenan skapar stämning och bygger upp spänningen med bara ett knapptryck.

Anpassade ljusshower

Vid speciella evenemang kan du ge externa produktionsteam åtkomst till ArenaVision-systemet via en extern evenemangskonsol. Från den kan de synkronisera er ArenaVision arenabelysning med anpassade ljusprofiler och specialeffekter från artister, team och sponsorer.

Projekt

Ekinox Arena


Läs om hur Philips arenabelysning har utrustat Ekinox Arena för framtiden.

Chelsea F.C.


Philips Lighting ser till att Chelseas planbelysning möter TV-bolagens höga krav för Premier league-matcher.

Kontakt

Kontakta vårt lokala kontaktcenter
för frågor och mer information. 

Titta närmare på andra belysningssystem för din anläggning