Fler varumärken från

ActiveSite

 

Molnbaserad hantering av dynamisk belysning

Molnbaserat 

Ett smart molnbaserat system för hantering av arkitektonisk belysning installationer av dynamisk arkitektonisk belysning. ActiveSite är ett smart och säkert system som gör att du kan styra belysningsåtgärder och uppdatera ljusshower och -effekter på distans med hjälp av en vanlig nätverksenhet, så som en smartphone, surfplatta eller dator. Dataflödet mellan webbläsare, ActiveSite-server och ActiveSite-gateway är krypterat och säkert.

 

Med detta molnbaserade system för uppkopplad belysning kan du övervaka, hantera och underhålla installationer av Philips Color Kinetics LED-belysning från annan plats. Anläggningsansvariga, belysningsdesigners och tekniker har åtkomst till data i realtid gällande belysningsprestanda och kan därmed snabbt diagnostisera problem från en fjärrenhet för att undvika nedtid och onödiga besök på anläggningen.

ActiveSite ser till att anläggningen är aktiv och relevant. | Dynamisk arkitektonisk belysning av monument.

Fördelar med ActiveSite  – en snabbtitt

Med ActiveSite kan du fjärrövervaka installationer av Philips Color Kinetics belysning i molnet
Spara energi

Säker kontroll av belysningsinstallationer

Hantera, övervaka och underhåll arkitektonisk belysning på flera olika platser från en enda kontrollpanel på någon nätverksenhet.

Spara energi

Skapa en originell varumärkesupplevelse med dynamiska arkitektoniska ljusshower

Uppdatera era ljuseffekter på distans genom att ladda upp och aktivera nya ljusshower från en dator, smartphone eller surfplatta med internetåtkomst.

Spara energi

Sänk underhållskostnaderna 

Fjärrdiagnostik, historikanalyser och rapporter gör att du kan diagnostisera fel proaktivt från annan plats.

Spara energi

Enkelt att övervaka prestanda

Månadsrapporter, dagliga e-postaviseringar och digital registerföring för alla ljuspunkter gör att du har information om energiförbrukning, ljuskvalitet och belysningsprestanda.

Vilka möjligheter finns med  ActiveSite

ActiveSite är ett smart molnbaserat styrsystem, "software as a service" (SaaS), för installationer av Philips Color Kinetics LED-belysning.

Så här fungerar det


ActiveSite ansluter ert belysningssystem till ActiveSite-gateway och din fjärrenhet via molnet. Med en vanlig internetanslutning kan du övervaka och hantera belysningen, visa historisk data för prestanda och konfigurera nya eller utbytesarmaturer från vilken plats i världen som helst. 
ActiveSite är ett molnbaserat styrsystem, "software as a service" (SaaS), för installationer av Philips Color Kinetics LED-belysning.
Med ActiveSite kan ni fjärrövervaka era uppkopplade belysningssystem från alla behöriga datorer eller surfplattor

ActiveSite kontrollpanel

Övervaka och styr er belysningsinstallation från vilken behörig dator eller surfplatta som helst via vanlig internetanslutning. Använd historikanalyser för att generera diagram och rapporter som ger suverän insikt i systemdriften
Skapa ett säkert uppkopplat belysningssystem utan extra programvara eller servrar med ActiveSite-gateway

ActiveSite-gateway

ActiveSite-gateway ser till att ert uppkopplade belysningssystem är säkert med krypterad HTTPS-kommunikation till ActiveSite webbapp och ActiveSite-server. ActiveSite är baserat på SSL/TLS-säkerhet och använder långvariga offentliga och hemliga nycklar för att ytterligare kryptera dataflödet mellan klient och server.
tjänster för hela livscykeln

Lifecycle Services för ActiveSite

Problemfri drift och optimerad prestanda för er  belysningsinfrastruktur, skydda er långsiktiga investering och gör er  installation mer attraktiv.

Projekt med smart belysning styrt av ActiveSite

Verone, vente-privee-byggnad


På Vente-privee:s LED-mediafasad i Paris gifter sig  arkitektur med konst och digitalbelysning.

Galeries Royales


Upptäck hur LED-belysning lockar nya kunder till ett historiskt shoppingcenter.

Kontakt

Kontakta vårt lokala kontaktcenter
för frågor och mer information. 

Mer information om belysningssystem för er stad