Belysningsverktyg och
    dokumentation

Belysningsappar - Support för dina belysningsprojekt

Philips har en mängd olika belysningsverktyg som kan vara till nytta i dina belysningsprojekt. Oavsett vad det är du behöver – från belysning i ett specifikt hem till storskaliga lösningar för industribelysning och allt däremellan – har vi de rätta verktygen för dig.

Med hjälp av våra simuleringsprogram, till exempel våra plugin-program för DIALux, Relux och Autodesk 3ds MAX design, kan du skapa exakt rätt belysning. Vi har också en mängd mobil belysningsappar som kan ge dig all information du behöver var du än befinner dig. I vår produktkatalog online hittar du utförlig information om hela Philips sortiment, så att du alltid kan hitta en produkt som passar just dina behov.

Revit-bibliotek

Ladda ned Revit-filer för ditt projekt

Philips Lighting Revit

Vi på Philips vill alltid ge dig bästa möjliga support. Våra Revit-filer är utvecklade med tanke på flexibilitet. Vi har gjort våra modeller anpassningsbara och lagt till de egenskaper som krävs för att det ska gå att justera modellen efter just dina behov.

Revit-bibliotek

Program för belysningssimulering

Plugin-program för DIALux, Relux och 3ds Max

Philips Lighting appar

Här kan du ladda ned de senaste belysnings-plugin-programmen för DIALux, Relux och 3ds Max design. Med dem blir det betydligt lättare att hitta rätt armatur för ditt belysningsprojekt.

Program för belysningssimulering

Våra mobilappar

Learn LED
    Philips Learn LED Appar logotyp

Learn LED

Appen Learn LED är en del av Philips Lighting University och ett utmärkt sätt att snabbt bli expert på LED-belysning – när, var och hur du vill. Titta på instruktionsfilmerna och videoklippen och använd vår ordlista för att snabbt hitta det du letar efter.

Philips lär LED Appar på Iphone
    Appen Mini300 LED
    Philips Appen Mini300 LED logotyp

Appen Mini300 LED

En rörelsedetektor i kombination med en dagsljussensor möjliggör ytterligare energibesparingar. Med vår app Mini300 LED gen2 kan användare styra belysningen på en mängd olika sätt som inte är möjliga med andra armaturer.

Philips Mini300 LED Appar på Iphone
    LED Switch
    Philips LED Switch Appar logotyp

LED Switch

Välj din nuvarande ljuskälla och vad du vill byta den mot och se hur mycket du kan spara genom att byta till LED.

Philips LED Switch Appar på Iphone
    HUE – konsumentbelysning
    Philips Hue – konsumentbelysning Appar logotyp

HUE – konsumentbelysning

Vi presenterar belysningsappen Hue. Ett helt fantastiskt sätt att styra alla Philips HUE-lampor i ditt hem. Allt vilar i dina händer. HUE får traditionella strömbrytare att framstå som någonting från stenåldern.
    Appen Hue kommer att ge dig en helt ny syn på belysning. Du kan leka med ton, kontrast och färg och skapa alla tänkbara belysningsstämningar. Den är smart, intuitiv och uppkopplad. Så mycket mer än bara en glödlampa.

Philips Hue – konsumentbelysning Appar på Iphone

Belysningsvideor

Ord är bra, men ibland är det helt enkelt bättre att se hur något verkligen ser ut.

Ta en titt på våra videor som innehåller alla möjliga inspirerande idéer och utbildningsinformation. Kanske vill du se en produktdemonstration? Ett projekt som liknar det du arbetar med? Eller vill du kanske bara se allt det häftiga man kan åstadkomma med lampor? Om du gillar det du ser kan du prenumerera på vår YouTube-kanal.

Visa alla videor

Philips Lighting annons
    Video ljusgrindar med stads kontakt
    Video Global Lighting-vinnare i Vietnam
    Video för Philips Lighting partnerprogram
    Video nöjd kund testar appen för fjärrstyrning
    Video en sammanfattning av Philips stadsbelysning

Skapa nytt värde tillsammans

Hitta närmaste återförsäljare eller partner

Välj önskat land i listan nedan
    för att hitta närmaste återförsäljare eller partner.

Sök återförsäljare eller partner

världskarta

Lighting
    Academy

Utöka din
    verksamhet

Lär dig om ljus med våra videor och webbseminarier.

Läs mer

Upptäck en värld av OLED-belysning

Titta på videoklippet om alla fördelar du kan få med OLED-belysning.

Läs mer om OLED

Fördelarna med OLED-belysning
    Användning av LED vid Reggs

Läs mer om LED

Med LED får du mängder av nya möjligheter i ditt designarbete – även en del som du kanske inte hade väntat dig.

Se vad LED kan åstadkomma

Luminous Talks

Ta en titt på några av höjdpunkterna från vårt senaste Luminous Talks-event i New York.

Se vårt webbseminarium

Luminous Talks-event i New York