Belysningssimuleringsprogram

Plugin-program för DIALux, Relux och 3ds Max design

Här kan du ladda ned de senaste belysnings-plugin-programmen för DIALux, Relux och 3ds Max design. Med dem blir det betydligt lättare att hitta rätt armatur för ditt belysningsprojekt.

Philips Product Selector
    5.2.9.17 (Databas uppdaterad 30/04/2019)

NYTT: Testa PPS online

Philips produktväljarprogram

Viktigt! NY VERSION!

Den senaste versionen av Philips armaturdatabas för belysningsplaneringsprogram (DIALux/Relux/3ds Max design) eller som fristående app:

1. Det här är en internationell databas. Alla produkter i Philips produktväljare (PPS) kanske inte finns i ditt land/region. Tänk på det när du väljer armaturer.
    2. Stäng alla appar som använder PPS, till exempel DIALux och Relux, innan du installerar eller uppdaterar databasen för Philips produktväljare (PPS). Om det finns en NY VERSION ska du först avinstallera den tidigare versionen via "Start>Inställningar>Kontrollpanelen>Lägg till/ta bort program". När du har laddat ned den nya versionen packar du upp ZIP-filen med mappstrukturen intakt och kör sedan filen setup.exe.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.

Philips Revit-filer

Våra Revit-filer är utvecklade med tanke på flexibilitet. Vi har gjort våra modeller anpassningsbara och lagt till de egenskaper som krävs för att det ska gå att justera modellen efter just dina behov.

Revit-bibliotek

Color Kinetics Revit-bibliotek

Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Philips rekommenderade belysningsapp och simuleringsprogram:

Plugin-program för Philips ljuskällor

Viktigt!

Den senaste versionen av Philips ljuskälledatabas för belysningsplaneringsprogram (DIALux) eller som fristående app:

1. Det här är en internationell databas. Alla ljuskällor i Plugin-programmet för Philips ljuskällor (PLP) kanske inte finns i ditt land/region. Tänk på det när du väljer ljuskällor.
    2. Ladda ned och kör den körbara filen för att installera programmet. Efter installation öppnar du programmet och använder uppdateringsknappen för att få den senaste tillgängliga databasen.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Lösningen heter Soundlight Comfort. Denna innovativa teknik som utvecklats av Philips och Ecophon, absorberar ljud och ger en jämn och enhetlig belysning. Och tack vare LED-tekniken är det dessutom energieffektivt.
    Fråga din lokala representant om Calculux finns i ditt område.

Kontakta oss

Använd det här formuläret för företagsförfrågningar om våra professionella belysningssystem

Använd detaljformuläret för utförliga frågor