Mer brands från

REBEL CONTROLS

BACA Lighting

Möt våra partners

REBEL CONTROLS är Value Added Partner för Philips Dynalite och är en skandinavisk distributör av produkter och tjänster för intelligenta ljusanläggningar. REBEL CONTROLS levererar styrsystem, drivdon, ljuskällor, komponenter och armaturskenor från några av världens främsta tillverkare och hjälper dig konfigurera, integrera och specificera den produkt som levererar optimal prestanda för ditt projekt. REBEL CONTROLS erbjuder också relaterade konsulttjänster som programmering och driftsättning av din anläggning.
Philips icon for certified added partners

Partner nivå

 

Value Added Partner

Icon for partner's specialization

Specialistområden

 

Arbets- och bostadsutrymmen, resturanger och hotell, media och branding, infrastruktur och städer, detaljhandel och utställningar

Projekt

Älvsborgsbron

 

Den 933 meter långa Älvsborgsbron förbinder den norra delen av Göteborg med den södra. Bron, med den 107 meter långa pylonen, byggdes 1966 och har sedan dess varit ett av stadens mest framstående landmärken. 2016/2017 belönades bron med en ny ljusdesign som kräver flera dynamiska kontrollfunktioner. REBEL CONTROLS levererade en mix av olika styrprotokoll samt programmerade och driftsatte anläggningen som idag uppnår den stabilitet som krävs i infrastruktur och genererar den dynamik som bär upp ljusdesignen.

 

Ljusdesign: Ulrika Samuelsson, Rejlers

Uppdragsgivare: Trafikverket, Vattenfall

 

ÄLVSBORGSBRON FILM

REBEL CONTROLS