You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

The power
of two

Hitta en partner nära dig

Våra partners


Belysningsbranchen utvecklas snabbt och de professionella belysningsprojekten blir allt mer komplexa. Därför har intresset av konsult och designtjänster ökat, och valet av samarbetspartners blir extra viktigt.

 

För att möta det här behovet har vi skapat Philips Lighting Partner Program som ger dig tillgång till ett globalt nätverk av professionella partners – godkända av oss. Våra partners är experter inom sina områden och har all nödvändig kunskap om belysning, programmering och installation.

 

Din lokala partner kan ta hand om ditt projekt från början till slut, och skapa den belysningslösning du efterfrågar. Och när projektet är färdigt har du fortfarande tillgång till deras support.

 

Med Philips högkvalitativa produkter, och våra partners djupa och breda belysningskunskap, får du det allra bästa – The power of two.

Möt några av våra partners

Baca Lighting


Baca Lighting startade som ett eltekniskt företag och har över 40 års erfarenhet av ljussättning, styrsystem, intelligent belysning och smarta hem. Baca Lighting är idag Certified Value Added Partner för Philps Dynalite och Color Kinetics.


Läs mer om Baca Lighting och deras projekt här

REBEL CONTROLS

Hitta en partner nära dig

 

Sök en partner i din region i Philips globala nätverk

Locator map

Hör av dig

 

Kontakta oss om du vill ha hjälp och råd kring Philips Lighting Partner Program

Business people are talking in front of an open laptop