Okänd eller

välkänd?

Riktiga proffs, riktig kvalitet

Du är ingen nybörjare, du är ett riktigt proffs. Någon man kan räkna med för att få saker gjorda, oavsett vad det är. Någon som planerar väl, genomför det snabbt och som arbetar effektivt. Det krävs en unik person för att leverera dag in och dag ut. Det finns inget utrymme för fel. Varje jobb kräver att allt görs rätt på en gång. Därför är det viktigt att du har en partner som kan ge dig de produkter och verktyg du behöver så att det blir rätt direkt.

Real pros, real quality

Henk de Man

Account manager

TechTron - Veenendaal

Nederländerna

Att arbeta med installation innebär ständig tidspress för att möta snabba deadlines. Det måste bli rätt första gången, vilket innebär att du måste kunna räkna med dina leverantörer. Tillit är viktigt i vårt arbete!

Henk de Man

Tony Carissimo

Installatör

Caro Electric Inc - Marlboro

USA

Jag tar med mig arbetet hem och jag tar med mig hemmet till arbetet... Det är en del av att vara installatör. Efter en lång dag är det de små sakerna som räknas. Jag följde min pappas fotspår och lärde mig att installera belysning. Jag lärde mig också att lyckas på första försöket.

Tony Carissimo

Denis Zago

Professional installer

Zago S.r.l Elettricista
Italy

Min far startade vårt familjeföretag och för mig är familjen överallt. Därför vill jag göra ett bra jobb direkt så jag inte behöver göra om allt igen. Idag har vi inga tidsmarginaler och däför är det extra viktigt att vi levererar hög kvalitet direkt.

Guess how or Know how?

I syfte att hjälpa dig som installatörer att få ut så mycket som möjligt av de tekniska och kommersiella möjligheterna med LED har Philips skapat särskilda virtuella paket som kallas ”paketlösningar”. Dessa paket bygger på verkliga användningsområden som kan dra nytta av att ha rätt kombination av LED-armaturer, eller armaturer och styrsystem. Eftersom de flesta element ingår i den populära CoreLine-serien garanteras kompatibilitet och enkel installation. Exempel på applikationsområden är: kontor, korridorer, lager, industri och garage.

Genomgå kursen

Anmäl dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad!

Hitta en återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare eller partner

Kontakta oss

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss.

RPRQ_Teaser_Products

Produkter & verktyg

Vi vill göra det enklare för dig. Därför har vi sammanställt information för både LED-ljuskällor och LED-armaturer som är enkla att använda. Ladda ner information eller använd våra verktyg.

Upptäck vårt produktsortiment

Our aim is to make it easy to build your business. That’s why we combine a full range of LED lamps and luminaires with easy-to-use downloads, tools and installation advice.
Our aim is to make it easy to build your business. That’s why we combine a full range of LED lamps and luminaires with easy-to-use downloads, tools and installation advice.
Installations

Installation

Har du installationsfrågor? Se våra installationsvideor för CoreLine-armaturerna eller LED-lysrören

Se installationsvideon