Inga valmöjligheter eller

oändliga valmöjlgheter?

En LED-belysning för alla behov från världens främsta företag inom belysning.

Stylish and affordable LED luminaires for every space

Redo för Interact: intelligent belysning skapad för framgång

Intelligent belysning innebär LED-lampor med intregrerade sensorer anslutna till mjukvara.  Med en Interact Pro kontrollpanel och appar är intelligent belysning nu också tillgänglig för små och medelstora företag. Det fungerar sömlöst med  Philips Interact Ready CoreLine ljuskällor, MasterConnect LED-rör, sensorer och strömbrytare. Från industri, till lager, kontor och parkeringar - nu är det möjligt att göra dem alla smartare och mer effektiva medans de samtidigt skapar nya affärsmöjligheter.

Stylish and affordable LED luminaires for every space

Philips CoreLine: för varje projekt där ljuset är extra viktigt

Oavsett om en byggnad är ny eller gammal så kan den rätta belysningen göra den till något speciellt och till en plats där människor uppskattar att bo eller arbeta på. Ge dina kunder ett "wow"-moment med Philips CoreLine: den kompletta serien av högkvalitets LED-lampor som sätter standarden på belysningsmarknaden. För när ljus är riktigt viktigt, ska man inte ta några risker.

Specialist LED retrofit

Philips Ledinaire: för belysningen i din vardag

Med Philips Ledinaire kan du räkna med en högpresterande lösning som håller för vad den utlovats att vara. Få beprövad prestanda och de resultat du förväntar dig med Philips-testade komponenter. Allt detta för ett pris som är till din fördel! Philips Ledinaire - det självklara valet av beprövade produkter för högpresterande vardagsbelysning.

Immediate savings with easy-to-fit tubes

Philips LED-rör: Direkt besparing med lättinstallerade LED-rör

Enkelhet och otrolig effektivitet gör Philips LED-rör till den snabbaste och enklaste lösningen för att uppgradera till LED för omedelbara energibesparingar. Vår portfolio av Philips LED-rör spänner över en stor mängd applikationsområden, så du kan hitta det rätt LED-röret var gång.

Stylish and affordable LED luminaires for every space

Philips TrueForce: det perfekta sättet att byta från HID to LED
Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.

För många kunder är idén om att stänga kontoret, byggnaden, eller lagret för att byta belysning ett svårt beslut. Med dessa specialanpassde LED-lampor utveckalde för bakåtkompatibilitet kan installationstiden dras ned med 90% medan din kund fortfarande får energibesparingarna de är ute efter.

Our extensive high end range of LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.Our extensive high end range of LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.Our extensive high end range of LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.
Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.
The perfect ambience with LED lamps

Philips LED-lampor: för den perfekta atmosfären

Philips LED-lampor är designade för att skapa en vacker atmosfär med en mängd av olika visuella effekter och dimmalternativ som du kan anpassa till varje tillfälle.

Lighting Design Support

Support för belysningsdesign

Oavsett om det handlar om att få igång fler projekt eller förbättra din belysningsdesign har vi ett verktyg som hjälper dig att leverera det bästa möjliga resultatet – från TCO-verktyg till designsupport och lättanvända appar – här hittar du allt.

Conventional lighting

Konventionell belysning

Vårt utbud av konventionella ljuskällor är förstklassigt när det kommer till kvalitet, pålitlighet och värde för pengarna. Det breda utbudet innefattar olika ljusteknologier (så som halogen, lysrör, inbyggda kompaktlysrör, enskilda lysrör, kompakta HID och HID, samt dess motsvarande armaturer, styrsystem och tändare.

Liknande projekt

Sedgemoor District Council

Lys upp dagarna på kontoret

Ta reda på mer om hur kommersiell belysning gör arbetsmiljön bättre på Sedgemoor District Council

Läs mer

Verhoef Access Technology

Stora fördelar med Master LED-lysrör

MASTER LEDtube är det rätta valet för Verhoef Access Technology

Läs mer

Dansk Supermarked

Spara 53% energi med Master LED-lysrör

MASTER LEDtube är det rätta valet för Dansk Supermarked.

Läs mer

Anmäl dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad!

Hitta en återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare eller partner

Kontakta oss

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Real Pros, real quality

Riktiga proffs, riktig kvalitet

Du är en belysningsexpert. Du är ingen amatör, du är ett riktigt proffs. Det är därför människor litar på dig med en av de viktigase sakerna i livet – ljus!

Upptäck vårt produktsortiment

Installation

Installation

Har du installationsfrågor? Se våra installationsvideor för CoreLine-armaturerna eller LED-lysrören.

Läs mer om installation