Inga valmöjligheter eller

oändliga valmöjlgheter?

LED-belysning för alla behov från Philips – världsledaren inom belysning.

Hitta exakt vad du letar efter med hjälp av världens mest omfattande sortiment av LED-belysning.

Stylish and affordable LED luminaires for every space

Coreline LED-armatur

Det bredaste sortimentet av högkvalitativa och prisvärda LED-armaturer.

Med CoreLine-serien kan du smart och enkelt direkt ersätta konventionella armaturer. CoreLine är stilrena, prisvärda och enkla att installera och varar upp till 50 000 timmar.

Immediate savings with easy-to-fit tubes

LED-lysrör

Välj rätt LED-lysrör varje gång

Från kontor till varuhus, bilgarage och industri – varje kund har sina egna unika krav på belysningen. Oavsett om du behöver den bästa energieffektiviteten eller det högsta ljusflödet kommer du hitta rätt LED-lysrör för ditt användningsområde.

The perfect ambience with LED lamps

LED-ljuskällor
Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.

Välj rätt LED-ljuskällor varje gång

Med vårt omfattande sortiment av högklassiga Master LED-ljuskällor erbjuder vi ljus av högsta kvalitet. Våra högpresterande lampor ger dig jämn färg till ditt kontor eller hotellobby.

Our extensive high end range of LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.Our extensive high end range of LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.Our extensive high end range of LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.
Our extensive high end range of MASTER LED lamps contribute to delivering high quality light. For your office or hotel lobby, our lamps provide you with consistent color, high performance.
Lighting Design Support

Support för belysningsdesign

Oavsett om det handlar om att få igång fler projekt eller förbättra din belysningsdesign har vi ett verktyg som hjälper dig att leverera det bästa möjliga resultatet – från TCO-verktyg till designsupport och lättanvända appar – här hittar du allt.

Conventional lighting

Konventionell belysning

Vårt utbud av konventionella ljuskällor är förstklassigt när det kommer till kvalitet, pålitlighet och värde för pengarna. Det breda utbudet innefattar olika ljusteknologier (så som halogen, lysrör, inbyggda kompaktlysrör, enskilda lysrör, kompakta HID och HID, samt dess motsvarande armaturer, styrsystem och tändare.

Liknande projekt

Sedgemoor District Council

Lys upp dagarna på kontoret

Ta reda på mer om hur kommersiell belysning gör arbetsmiljön bättre på Sedgemoor District Council

Läs mer

Verhoef Access Technology

Stora fördelar med Master LED-lysrör

MASTER LEDtube är det rätta valet för Verhoef Access Technology

Läs mer

Dansk Supermarked

Spara 53% energi med Master LED-lysrör

MASTER LEDtube är det rätta valet för Dansk Supermarked.

Läs mer

Anmäl dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad!

Hitta en återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare eller partner

Kontakta oss

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss.

Real Pros, real quality

Riktiga proffs, riktig kvalitet

Du är en belysningsexpert. Du är ingen amatör, du är ett riktigt proffs. Det är därför människor litar på dig med en av de viktigase sakerna i livet – ljus!

Upptäck vårt produktsortiment

Installation

Installation

Har du installationsfrågor? Se våra installationsvideor för CoreLine-armaturerna eller LED-lysrören.

Läs mer om installation