Riktiga proffs, äkta kvalitet

När du behöver få jobbet ordentligt gjort kan du lita på Philips LED-belysningsteknik. Med det bredaste sortimentet av LED-lampor, armaturer och styrsystem kan vi tillfredsställa alla kunders behov.

LED-tekniken förändras snabbt, vilket skapar många nya möjligheter. Som betrott namn inom belysning förstår vi de utmaningar du möter och kan hjälpa dig att bygga upp din verksamhet.

Du är ingen hantlangare, du är ett verkligt proffs. Någon man kan lita på för att få jobbet gjort. Någon som planerar ordentligt, verkställer snabbt och arbetar effektivt. Riktiga proffs litar på Philips lighting.

overview-content-image-connected-lighting

Uppkopplad belysning som utformats för att lyckas

Uppkopplad belysning innebär att LED-lampor med integrerade sensorer är anslutna till programvaran, vilket ger en ny värld av möjligheter.

Philips har ett brett sortiment av Interact Ready-armaturer och lampor som har skapats för maximal prestanda, anpassning och design, oavsett vilka belysningsbehov kunden har. Alla komponenter, inklusive trådlösa sensorer och väggströmbrytare, kan användas tillsammans, kan uppgraderas och har utformats för att ge kunderna den belysning, komfort och bekvämlighet deras verksamhet förtjänar.

Bli belysningsexpert

Signify Lighting Academy är en utbildningsplattform som erbjuder alla relevanta utbildningsresurser tillsammans med utvärderingstester (certifikat). Ta en titt på våra senaste utbildningar som kan hjälpa dig att bli certifierad installatör inom smart belysning.

Kommersiell utbildning

Den här vägen fokuserar på funktioner och fördelar med fristående och gateway-anslutna versioner. Om du vill utforska IoT-aspekten (sakernas internet) kontaktar du din Signify-representant för att få åtkomst till den här versionen av den fokuserade utbildningen.

Teknisk utbildning

I den här utbildningen får du veta mer om hur du kommer igång med appen och hur du kan driftsätta olika funktioner på grundnivå och avancerad nivå.

Riktiga proffs letar inte – de finner

Olika belysningsprojekt kräver olika belysningslösningar och prisnivåer. Philips produktväljarverktyg och TCO-verktyget hjälper dig att hitta den LED-belysning som passar dina kunders planer och budget. Ta en titt!

Hitta en återförsäljare

Hitta närmaste återförsäljare eller partner.

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss.

LED-belysningsprodukter

Vårt mål är att göra det enkelt att bygga upp verksamheten. Därför erbjuder vi ett komplett sortiment av LED-ljuskällor och armaturer och hjälper dig med lättanvända nedladdningar, verktyg och installationsråd.

Installationer

Har du installationsfrågor? Titta på våra installationsfilmer för CoreLine-armaturer och LED-rör.