Mer brands från

Nybörjare eller

riktigt proffs?

Ta belysning till en ny nivå

Förutom att erbjuda det mest kompletta utbudet av lösningar för LED-belysning, erbjuder Philips även fullt stöd för dig som användare. Vi erbjuder information, träning, LED-certifiering, råd för rätt användning och verktyg som är lätta för dig att använda. Philips erbjuder ett stort urval av snygga och prisvärda belysningslösningar som sparar energi och är lätta att installera och som enkelt ersätter traditionella armaturer direkt inom de flesta användningsområden.  Precis vad jobbet kräver: LED-belysning för varje behov från Philips - världsledaren inom belysning.
Take lighting beyond illumination

Arbetsdagens hjältar

Du är ett riktigt proffs när det kommer till belysning. Ingen amatör eller hobbyinstallatör utan en expert. Oavsett om du installerar belysning för en fabrik, en skola eller ett hem har du kunskapen, färdigheterna och erfarenheten för att kunna leverera ett bra resultat – varje gång. Det är just därför folk litar på dig med en av det viktigaste sakerna i livet - ljus.

Bli inspirerad

Working day heroes

Anmäl dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad!

Hitta en återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare eller partner

Kontakta oss

Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss.

RPRQ_Teaser_Products

Produkter & verktyg

Vi vill göra det enklare för dig. Därför har vi sammanställt information för både LED-ljuskällor och LED-armaturer som är enkla att använda. Ladda ner information eller använd våra verktyg.

Upptäck vårt produktsortiment

Our aim is to make it easy to build your business. That’s why we combine a full range of LED lamps and luminaires with easy-to-use downloads, tools and installation advice.
Our aim is to make it easy to build your business. That’s why we combine a full range of LED lamps and luminaires with easy-to-use downloads, tools and installation advice.
Installations

Installation

Några installationsfrågor? Se våra installationsvideor för CoreLine-armaturerna eller LED-lysrören.

Se installationsvideon