You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Mer än bara

belysning

Om Philips Lighting

Vi på Philips Lighting har varit ledande inom innovationer i över 120 år. Vi använder ljus för att påverka människors liv på ett positivt sätt och erbjuder belysning av hög kvalitet för offentliga utrymmen, arbetsplatser och hemmabruk. Vi använder ljus för att göra människor gladare och tryggare – ljuset sprider glädje, inspirerar och informerar, gör städer till bättre platser att bo och tillgodoser människors behov varje dag.

Den nya digitala revolutionen

För oss på Philips Lighting är ljus mer än bara belysning. Det är uppkopplade innovationer för hemmet, butiken, kontoret, staden och mycket mer.

 

Philips var banbrytande inom utvecklingen av högkvalitativ och energieffektiv LED-belysning. Nu anpassar vi vår belysning till en ny, helt digital värld där den kopplar samman människor och platser, armaturer och enheter. Snart kommer alla våra ljuskällor, armaturer och systemenheter att vara digitala och möjliga att ansluta till ett nätverk. Våra innovativa belysningslösningar består av en kombination av patenterad teknologi och smidiga öppna standarder, något som både våra kunder och miljön tjänar på.

Nya möjligheter för kunderna

Öka energieffektiviteten med hjälp av smarta styrsystem. Våra uppkopplade belysningssystem använder information om den belysta platsen för att skapa rätt ljusnivå, på rätt plats, vid rätt tid.


Bjud på nya fantastiska ljusupplevelser med hjälp av din smartphone. Förvandla en ikonisk sevärdhet med dynamiskt färgat ljus, låt lamporna hemma blinka i favoritlagets färger varje gång de gör mål eller anpassa belysningen vid de anställdas skrivbord.

 

Se utmärkta verksamhetsresultat. Du kan öka försäljningen och kundlojaliteten på en stormarknad med armaturer som bland annat skickar platsbaserade erbjudanden till kunderna via en app. Eller varför inte optimera energiförbrukningen och städningen på kontoret genom uppkopplade armaturer och sensorer som samlar information om hur platsen används över tid.

Varför välja Philips?
Vi kan mer om belysning än något annat företag

Vi erbjuder belysning med verkligt värde genom att kombinera vår kännedom om människors behov med vår expertis inom belysningsteknik, mänskligt beteende och ljusets biologiska effekt. Vi anser att alla ska få uppleva och interagera med bästa möjliga belysning vid alla tillfällen på dygnet.

 

Vi är ett av de få företag i världen som erbjuder lösningar för belysningens hela värdekedja, med programvara, styrsystem, armaturer, ljuskällor och moduler. Philips Lighting är världsledande inom belysning och har en utmärkt position för tillväxtmöjligheter:

  • Ledande kund- och marknadspositioner i hela världen
  • Innovativa funktioner och design i världsklass
  • Stor sakkunskap om integrering av användning och system
  • Oöverträffade distributionsmöjligheter och ett starkt varumärke

Innovationer för dig

Vi på Philips jobbar för öppen innovation. Vi letar aktivt efter teknisk utveckling, undersöker och tar del av M&A-möjligheter, samarbeten och ekosystem samt följer standarder och föreskrifter.

 

För oss på Philips står kundanpassad innovation i centrum. Vi involverar våra kunder redan från början och deras krav och synpunkter bidrar till våra innovationer. Vi har lång erfarenhet av belysning och dess användning och stor kännedom om hur man optimerar belysning för våra kunder i alla situationer.

 

Vårt varumärke utgår från dig. Alla system, produkter och tjänster som Philips erbjuder har utformats för att påverka människors liv och verksamheter till det bättre. Vi erbjuder innovation som du har
nytta av.