Förslag

    Låt Philips myLiving fylla ditt hem med stilfullt ljus


    En ny kollektion av eleganta och trendiga LED-armaturer till ditt hem

    februari 5, 2015

    Frankfurt, Tyskland – Världsledande Royal Philips lanserar sin nya myLiving-kollektion – en elegant blandning av diskreta och mer iögonfallande armaturer, prisvärd design med högkvalitativ belysning du kommer att älska. Kombinera pendlade armaturer med bordslampor i olika utföranden, från modern till uttrycksfull, med varmt LED-ljus. Oavsett hur din smak ser ut kommer den vackra texturen, de mjuka färgerna och den organiska designen att skänka liv och ljus åt ditt hem.

       

    Inspirerad av trender
    Philips nya produktserie har tio olika utföranden, alla med sin egen personlighet och designkänsla. Från Fados mjuka pastellfärg och moderna känsla till Viennes något livligare färgskala och ytbehandling i glas – Philips myLiving har fångat dämpade, jordnära färger och konstfulla former och ytbehandlingar för en modern touch och en atmosfärisk känsla.

     

    Stilren och prisvärd

    myLiving präglas av innovativ användning av hållbara material och en prisvärd design som ger högt ljusflöde och bibehåller en lyxig känsla under åren. Från det satinbehandlade glaset i Skien till Conbrios mönstrade silikon – här finns en lampa för alla, oavsett tyckte och smak. Var är en äkta modern ikon med matt pastellfärgat textur medan Cantos böjda glaspendel har en mer diskret elegans.

     

    Mjukt ljus
    Samtliga armaturer har Philips strålande LED-ljus för en varm atmosfär som tar fram det bästa i ditt hem. Conbrios ovanliga textur med bivaxdesign i silikon skapar ett naturligt sken och en unik ljusupplevelse – idealisk för accentbelysning av ett vackert rum. Tenuto har en färgglad akryldesign med fodrat mönster som gör ljuset mjukt och jämnt för inbjudande belysning av t ex matplatser.
    Trendvarning: Trenden med enkla, okomplicerade och naturliga inredningsdetaljer har börjat ersättas av uppfriskande kombinationer av pastellfärger och organiska former. Diskreta men ändå eleganta inslag är dagens melodi.
       

    Tips: Använd Canto-pendeln för att skapa ett uttrycksfullt och intressant blickfång i ditt hem. Det högkvalitativa glaset sprider ljuset medan den mjukt böjda designen utgör ett intressant och elegant inslag – perfekt för ditt vardagsrum.

     

    Viktiga funktioner:
    • Mjuka färger, organiska former och rundad design
    • Material av hög kvalitet, inklusive silikon, metall och glas
    • Varmvitt ljus
    • Speciallins för optimal ljusfördelning – ljus där det behövs som bäst
    • Högt ljusflöde (430 lm) till ett överkomligt pris
    • Integrerad energieffektiv LED-teknologi
    • Hållbara lampor – färre lampbyten

    För mer information, var god kontakta:

    Pia Lindhe
     Head of BC&D and B2G Nordics
    Tel: +46 70 204 22 18
    E-mail: pia.lindhe@signify.com

    Om Philips

    Royal Philips, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHIA), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer inom Healthcare, Consumer Lifestyle och Lighting. Philips, med huvudkontor i Holland, hade 2014 en försäljning på 21,4 miljarder euro, cirka 105 000 anställda och försäljning och tjänster i mer än 100 länder. Företaget är ledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva belysningslösningar och nya användsningsområden inom ljus, såväl som rakning och grooming för män, och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på www.philips.se/press