Förslag

    Philips tar dig tillbaka till framtiden med Retroplanet


    Skapa vintagekänsla i ditt hem med Philips 1950-talsinspirerade armaturer

    februari 7, 2014

    Kontich, Belgien – Låt oss presentera Retroplanet; armaturen med en design som kombinerar det bästa inom retrodesign och framtidssäkrar den genom avancerad LED-teknologi. Den nya serien med bordlampor från Lirio by Philips ger dig klassisk design med en touch av nostalgi och 50-talskänsla för ditt hem.

     

    Vintagedesign
    Med sin enkla och tidlösa design skänker Retroplanet en avslappnad vintageinspirerad touch till ditt hem. Armaturen finns i fyra diskreta nyanser - Vitt, Aluminium, Mango och Brun – och utgör ett perfekt komplement till hemmets alla rum med sina höstlika nyanser, laddade med djup och värme.

     

    Mjukt sken
    Den retroinspirerade formen och släta ytbehandlingen ger ett svalt intryck medan det dimbara ljuset skänker fantastiskt vacker värme.

     

    Nyhet: Från Instagram till Mad Men – vintage har aldrig varit modernare än nu. Under 2014 kommer den vintageinspirerade designen att dominera marknaden och vara en ständig favorit för dig som letar efter charmiga och eleganta inslag till ditt hem.

     

    Tips: Låt Retroplanet vara ett klassiskt vintageinslag i inredningen. Placera en av varje färg i varsin ände av bokhyllans våningsplan och använd dimningsfunktionen för att variera ljuset efter stämning och tillfälle. Både det varma ljuset och den charmiga nostalgiska armaturdesignen lyser upp ditt hem på nolltid!

     

    Rekomenderat pris: 899 sek

    För mer information, var god kontakta:

    Namn: Lena Segerdahl
    Sektor / avdelning: Philips Consumer Lighting
    Tel: 070 817 70 34
    E-mail: lena.segerdahl@signify.com

    Om Philips

    Royal Philips, Holland (NYSE: PHG, AEX: PHI), är ett företag inom hälsa och välbefinnande som fokuserar på att förbättra människors liv genom innovationer inom hälsa, livsstil och ljus.


    Huvudkontoret ligger i Holland och Philips har 115 000 anställda i mer än 100 länder. Med en försäljning på 23,3 miljarder euro 2013, är företaget marknadsledande inom hjärt- och akutvård samt vård i hemmet, energieffektiva nya ljuslösningar såväl som rakning och grooming för män, och tandvård. Nyheter från Philips återfinns på adressen www.philips.se/press