You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Philips Lighting:
Mer än bara belysning

Om oss

I mer än 125 år har vi på Philips Lighting revolutionerat belysningsbranschen. Vi var föregångare inom såväl elektrisk belysning som LED-teknologi, och nu banar väg för intelligenta belysningssystem världen över. Vi förstår den positiva effekt ljus kan ha på människan och levererar innovativa lösningar som möjliggör nya affärsvärden för våra kunder. Vi skapar unika och minnesvärda belysningsupplevelser som får människor att må bra och känna sig trygga, fokuserade och stimulerade.

 

Vi på Philips Lighting är ledande inom utveckling av uppkopplade belysningssystem- och tjänster. Vi använder Internet of Things för att förändra städer, byggnader och hem till det bättre. Vi gör ditt kontor till en mer energieffektiv och miljövänlig arbetsplats. Vi gör städer tryggare och mer tillgängliga. Vi förbättrar människors hälsa och ökar välmåendet, samtidigt som vi skapar helt unika belysningslösningar för hemmet.

 

Vi levererar mer än ljus. Vi förbättrar världen och människors liv.

Se varför Philips Ljus är mer än bara belysning

Pionjärer inom belysningsbranschen i mer än 125 år

För konsumenter
 

Uppkopplad belysning ger dig helt andra möjligheter än vanlig belysning. Tack vare Internet of Things blir ljuset intelligent och flexibelt. Det gör ditt hem tryggare, bekvämare och anpassat efter just dina dagliga rutiner, så att dina speciella stunder blir ännu mer speciella.
Visa videon

För professionella  

 

Dagens belysningssystem är så mycket mer än bara ljus. Tack vare Internet of Things kan vår belysning hantera data som förr inte var möjlig, och uppkopplingen gör den intelligent och flexibel. Vi på Philips gör din stad till en tryggare och mer tillgänglig plats. Vi förbättrar energieffektiviteten och hjälper dig att förvalta dina byggnader på ett miljövänligt sätt. Vi gör shoppingrundan till en inspirerande upplevelse. Eftersom belysning finns överallt omkring oss är dessutom möjligheterna för en bättre och ljusare värld obegränsade.

För investerare
 

Vår företagsstyrning, våra affärsprinciper och vår hållbarhetspolicy är tydligt utformade för att garantera integritet och transparens i vår verksamhet och gentemot våra intressenter.

Läs mer om hur uppkopplad belysning är till
nytta för våra kunder

Vi tar ansvar för miljön

Smarta affärer handlar inte bara om tjäna pengar. Det handlar även om att tänka miljövänligt, hållbart och ansvarsfullt. Om att skapa en bra balans mellan dagens krav och morgondagens behov.

 

Våra hållbarhetsprogram återspeglar den tanken. Vi arbetar ständigt med att minska vår miljöpåverkan samtidigt som vi förbättrar människors liv – både i och utanför den egna organisationen.

Philips Ljus – Hållbarhet

Följ med på resan

Vi på Philips Lighting är kända för våra innovativa produkter som har förbättrat livskvaliteten för miljontals människor världen över. Vi levererar banbrytande produkter och teknologier som förändrar vårt sätt att leva. Det är vi stolta över.

 

Vi hoppas att du vill följa med på vår revolutionerande resa och hjälpa oss att fortsätta göra människors liv bättre.

Philips Ljus – Följ med oss på resan