Fler varumärken från

Skapa lyx

med ljus

 

Galeries Lafayette,
Paris   

 

Upptäck hur ljus skapar en lyxig känsla i Galeries Lafayette, Paris.

Philips butiksbelysning skapar en lyxig känsla i Galeries Lafayette, Paris

Butikens
kupol

är ett epicentrum med vågor som rör sig över taket, som om himlen vore havet.”
En närmare titt på taket
Philips belysningslösningar för butiker

Utmaningen

 

Galeries Lafayette är ett av Paris klassiska varuhus. Företaget började som en liten klädbutik 1895 och har nu växt till en världsberömd kedja med lyxiga varuhus. När flaggskeppsbutiken i Paris ville förbättra sin belysning tog man hjälp av Philips.  

Unika belysningslösningar för klädbutiker från Philips

Rätt belysning 

 

Renoveringen av Galeries Lafayette innebar att man behövde belysning till totalt 2 000 kvm. För att ge butiken en lyxig känsla installerade vi eW Cover Powercore takarmaturer, varav de flesta var varmvita 3 200 K och en del var kallvita 6 500 K.

 

Dessa armaturer skapar en lugn och harmonisk känsla i butiken. I takkupolen används ljus för att ge känslan av vågor som rör sig över taket. Skuggorna skapar ett fascinerande växelspel mellan ljus och skugga, som får butiken att kännas ännu mer storslagen och elegant.

 

Den låga energiförbrukningen hos varje LED-armatur ger avsevärda besparingar jämfört med traditionella ljuskällor. Vi kunde förenkla installationen genom att koppla systemet direkt till det befintliga 230 V-nätet.

  • eW Cove QLX Powercore
    eW Cove QLX Powercore
    eW Cove QLX Powercore är en helt ny generation av förstklassig linjär konturbelysning med LED-teknologi. Armaturen är på samma gång eleganant, diskret och prisvärd och ger effektiv...

Liknande projekt