You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Ger nytt liv
till ett hotells image

Marriott Hotel,
Frankfurt, Tyskland  

 

Läs om hur hotellbelysning väckte nytt liv i Frankfurt Marriots image

 

Lobbyn i Marriott Hotel i Frankfurt lyses upp av Philips LuxSpace- och Spot LED 3-armaturer.

Vi hade
verkligen tur

som fick hjälp av Philips när vi genomförde den stora renoveringen av vårt hotell, eftersom de visade sig vara en värdefull partner. Nu tänker vi inte bara på miljön, utan våra kostnader har sjunkit och våra gäster kan njuta av den underbara miljö som har skapats med denna förbättrade teknik.”

 

– Hansjörg Hefel, administrativ chef Marriott Hotel Frankfurt

Gäster som tar en drink i baren i Marriott Frankfurt Hotel, i ljuset från Philips LED-belysning

Utmaningen

 

Marriott Hotel i Frankfurt är stadens högsta hotell, så man strävar verkligen efter att nå högt. När hotellet ville väcka nytt liv i sin image fick Philips uppgiften att renovera belysningen i konferenscentret och festlokalerna.

Philips spotlightbelysning i sammanträdesrummen hjälper till att ge Marriott Hotel i Frankfurt nytt liv

Rätt belysning

 

Med 25 moderna konferensrum och 774 kvm festlokalsutrymme att renovera fanns det mycket att göra. Det var dock en utmärkt möjlighet att byta ut de befintliga halogenlamporna, som var gamla och slukade energi, mot nya lampor.


LED-belysning för hotell var mycket välkommet. För allmänbelysning fick rummen i konferenscentret LuxSpace och Spot LED 3 infällda armaturer. Dessa armaturer skapar en ljus och trevlig miljö och de kan dimmas för att skapa en mer avslappnande känsla. LuxSpace användes även i festlokalerna, tillsammans med StyliD infällda armaturer för accentbelysning. Den uppgraderade belysningen skapar en välkomnande och gnistrande miljö som förstärker gästernas upplevelse.


De nya armaturerna styrs av ett DALI-system, som gör att det går att finjustera hela belysningslösningen efter användarens önskemål. Det här styrsystemet hjälper också till att spara energi, eftersom det går att dimma lamporna när det finns tillräckligt med naturligt ljus. Till följd av uppgraderingen av hotellets belysning har renoveringarna förbättrat gästernas upplevelse och det hjälper till att förstärka hotellets rykte.


LuxSpace- och Spot LED 3-armaturerna ger en minskning på 50 % av energiförbrukningen.

 

 • StyliD
  StyliD
  Återförsäljare kämpar med ständigt stigande energipriser samtidigt som de måste behålla god ljuskvalitet, hög flexibilitet i den arkitektoniska integreringen och rätt ljuseffekter ...
  • Locka till dig kunderna med vacker belysning av hög kvalitet
  • Armaturen smälter diskret in i inredningen
  • Lika god energiprestanda som CDM Elite, men med längre livslängd och en återbetalningstid på endast tre år

Liknande projekt